2777
2789
عنوان

بچه ها یه پنکک خوب میخوام.

5442 بازدید | 23 پست

یه پنکک خوب که نه رو پوست بماسه . ونه حالت براقی داشته باشه. ونه خیلی سنگین باشه... طوریکه سبک ومخملی باشه وجذب پوست بشه . رنگ پوستم گندمیه .قیمتشم مناسب باشه خییلی گرون نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلد خوبه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

والنسی البته صد در صد اصل نیست😁من گرفتم ده تومن

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

من چند سالیه فلورمار میزنم با اینکه پوستم خشکه قشنگ میخوابه رو صورتم. قیمت الان رو خبر ندارم. دو مدله اون مدل که سرش شیشه ای نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

النا    واسه اولین بار خریدم خوب بود پوست رو یکدست میکنه قیمتش رو یادم نیست فکر کنم زیر 20 تومنه

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲

من پنکک تاپ گرفتم عزیزم ۱۰ تومن خییییلیییی خووبه هااا

اصن زیرش کرم پودر بزنی اینم بزنی انگار گریم کردی انقد ک پوستتو صاف و گشنگ میکنه😆😆😋

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
وای استفاده نکن پوست داغون میکنه من شنبه میکرونیدلینگ انجام دادم دکتر گفت منافذ باز رو گونه بخاطر ...

خب بدون پوشش دهی نمیتونم برم بیرون .حس میکنم یه طوریم .بنظرتون بجاش چی استفاده کنم؟