2777
2789
عنوان

بچه ها یه پنکک خوب میخوام.

| مشاهده متن کامل بحث + 5442 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای استفاده نکن پوست داغون میکنه من شنبه میکرونیدلینگ انجام دادم دکتر گفت منافذ باز رو گونه بخاطر ...

میگم گلم 

این میکرو چجوریه چیکار میکنه میشه برام بگی ؟؟؟

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
میگم گلم  این میکرو چجوریه چیکار میکنه میشه برام بگی ؟؟؟

میکرو پاکسازیه عمقی وکامل صورت یابدنه. بیشتر صورتو انجام میدن.دستگاه مخصوصیه که لایه ی پوست رو بخوبی پاکسازی میکنه .باید درچندمرحله انجام بشه بسته به نوع پوست و مقدارجرمی که روپوست قرارگرفته.

میکرو پاکسازیه عمقی وکامل صورت یابدنه. بیشتر صورتو انجام میدن.دستگاه مخصوصیه که لایه ی پوست رو بخوبی ...

چقدر تو صافی وزیبایی پوست تاثیر داره قیمتاش چجوره 

ببخش گلم ممنونم میشم بگین

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
میگم گلم  این میکرو چجوریه چیکار میکنه میشه برام بگی ؟؟؟

عزیزم میکرونیدلینگ اگه نت سرچ کنی

خراش سطحی روی پوست و تزریق همزمان مواد ضد لک و...... که باعث میشه چروک سطحی جای جوش لک و جوانسازی و.... میشه ی هفته طول میکشه پوست صورت ترمیم بشه

و واسه اینکه صورت مشکلاتش رفع بشه بسته به پوست و تشخیص پزشک ۵ تا ده جلسه

ماهی یه بار لازمه

من فعلا یه بار رفتم 

من قبلا از یه کرم استفاده میکردم عاللللییی بود یعنی میتونم بگم بهتراز کره های ۵۰۰تومنی بود پوشش دهی بالا داشت رنگشم خیلی خوب بود البته برا من که میزدم نسبت به پوستم تیره بود چون سفید بودم اون حالت یه درجه تیره تراز مال خودم بود (فکر نکنین پز پوست سفیدم دادم فقط میخواستم بدونین رنگش چجوریه)اسمشPhOtosomeبود الان یه پنکک خریدم لالاتاپ اونو هنوز استفاده نکردم قیمت پنکک ۲۰ اون کرم هم یادم نیست چند بود