2789
عنوان

ناهار😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 126 پست
بادمجان برا بارداری مگه ضرر داره؟

هرچیزی زیادش توبارداری مضره  اگه کم باشه نه

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخی عزیزم ببخشید ☺اخه من خیلی وقته بادمجون گرفتم ولی نتونستم درستش کنم سرماخورده بودم امروز به محض ا ...

نوش جونت عزیزم شوخی کردم🤗 منم خیلی عاشقشم قبلا هفته ی بارو درست میکردم شوهرمم خیلی دوس داره نمیدونم چش شده امروز😐

برا گرفتن گرمی بادمجون هم کمی ترشی و ماست و دوغ و اینا کنار غذات بیار ذاتا برنجم سردیه. هیچ چی نمیشه ...

برنجو برا قند سعی میکنم نخورم یا خیلی کم در حد سه چارتا قاشق بخورم الانم نمیدونم چی درست کنم‌برا ناهار این مدت از ترس قند واقعا درمونده شدم نمیدونم چی درست کنم غذای ما ایرانیام ک یا باید نون باشه یا برنج😐

نوش جونت عزیزم شوخی کردم🤗 منم خیلی عاشقشم قبلا هفته ی بارو درست میکردم شوهرمم خیلی دوس داره نمیدونم ...

مرسی گلم،،، شاید زده شده از بادمجون من شاید ماهی یکبار درست میکنم با اینکه خیلی دوس دارم ولی خو حساسیتم بهش دارم تا میخورم دور لبم قرمز میشه وبدنم میخاره خخخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

من شویدپلوساختم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
کتلت -کوکو سیب زمینی اگه برنجی میخوای که فقط مرغ درست میشه الان چون دیره دیگه یا پلو مخلوط مثل لوبیا ...

سیب زمینی رو که اصلا نمیخوام بخورم آخرشم باید تخم مرغ بذارم جلوش بخوره انگار😐🙄

مرسی گلم،،، شاید زده شده از بادمجون من شاید ماهی یکبار درست میکنم با اینکه خیلی دوس دارم ولی خو حساس ...

اون عاشق خورشت بادمجونه اگ ی هفته درست نمیکردم میگف بادمجون درست کن هوس کردم نمیدونم شایدم زده شده بگردم توی نت ببینم چی پیدا میکنم برا ناهار بدرستم 

بدبختی داریما😐

سیب زمینی رو که اصلا نمیخوام بخورم آخرشم باید تخم مرغ بذارم جلوش بخوره انگار😐🙄

اینجوری که معلومه اره😊😊 عیب نداره  یک روزه ،خوب دیره یا نه بهت آش پیشنهاد میدادم  تو هوای سرد میچسبه ولی خوب جا نمیفته

پرستار nicu
اینجوری که معلومه اره😊😊 عیب نداره  یک روزه ،خوب دیره یا نه بهت آش پیشنهاد میدادم  تو هوا ...

اره باید ی چیز ساده درست کنم آش نمیشه فک کنم آب گوشت خوب باشه واس امروز نمیدونم واقعا کلافه شدم دیگه

اره باید ی چیز ساده درست کنم آش نمیشه فک کنم آب گوشت خوب باشه واس امروز نمیدونم واقعا کلافه شدم دیگه

دکتر از اول بارداری بهم گفت فقط چیزهای شور نخور 

عاشق ۲ تا دخترام هستم