2789
عنوان

ناهار😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 126 پست
خوب هر چی که فکر کنی یا سیب زمینی داره یا باید با برنج خورد پس روزهای پیش چی میخوردی مامانی 

مرغ کبابی برنج و خورشتا رو فقط خورشتشو میخوردم آبگوشت و شامی و گوشت چرخی و این چیزابا خیلی کم نون سنگک یا ساندویچی 

مرغ کبابی برنج و خورشتا رو فقط خورشتشو میخوردم آبگوشت و شامی و گوشت چرخی و این چیزابا خیلی کم نون سن ...

یعنی دکترت اینقدر تاکیدداره برنج کم بخوری مگه قندت خیلی بالاست

عاشق ۲ تا دخترام هستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر از اول بارداری بهم گفت فقط چیزهای شور نخور 

به من گف رعایت کن قندت بالاتر نره جگر و کنسروها رو نخور مبوه فقط دوتا دونه درروز بخور برنج و نون کم بخور سیب زمینی نخور شیرینی نخور😞

به من گف رعایت کن قندت بالاتر نره جگر و کنسروها رو نخور مبوه فقط دوتا دونه درروز بخور برنج و نون کم ...

ای بابا چقدر سخت ولی مطمین باش به سختیش میارزه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
یعنی دکترت اینقدر تاکیدداره برنج کم بخوری مگه قندت خیلی بالاست

قند ناشتام ۹۶ بعد ۲ ساعت ۱۰۹ گفت چون اول بارداری هستی رعایت کن که بالاتر نره حالا باز برام آز قند نوشته این ماه برم خداکنه پایین اومده باشه فقط

ما تو این فصل همش ماهی میخوریم

هم راحته هم فکر و خیال نداره

یدونه از یخچال برمیداری میندازی رو روغن

برای تنوع هم بهش سس های مختلف میزنی

آش رشته هم دوس

امروزم فکر کنم مامانم قورمه سبزی گذاشته

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

قند ناشتام ۹۶ بعد ۲ ساعت ۱۰۹ گفت چون اول بارداری هستی رعایت کن که بالاتر نره حالا باز برام آز قند نو ...

اخیه ببخشید عکس غذا گذاشتم حواسم نبود بارداری

دختر نفس زندگی  وثروت و سربلندی پدر ومادره ❤❤❤💙💚💛❤❤❤
ما تو این فصل همش ماهی میخوریم هم راحته هم فکر و خیال نداره یدونه از یخچال برمیداری میندازی رو روغ ...

ماهی هم خوشمزس هم راحته نوش جونتون منم اش رشته میدوستم ولی بلد نیستم درست کنم🙄برا همین هر وقت میرم خونه مامانم آبجیم درست میکنه میخورم😁

ماهی هم خوشمزس هم راحته نوش جونتون منم اش رشته میدوستم ولی بلد نیستم درست کنم🙄برا همین هر وقت میرم ...

منم حس میکنم اش خیلی سخته ولی مامانم میگه خیلی راحته چون قیافش این شکلیه به نظر سخت میاد😅

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا