2789
عنوان

ناهار😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عدس پلو درست کن

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
کی گفته بادمجون ضرر داره؟من خیلی دوست داشتم،خیلی هم میخوردم،چه چیزایی در میارید از خودتون بارداری،م ...

میدونم عزیزم ک ضرر نداره ولی شوهرم حساس شده روی گرمیجات فرقم نداره چی باشه هرچی بخوام بخورم قبلش تو نت سرچ میکنه ک خوبه یا نه ولی الان خیلی گارد گرفته نسبت ب بادمجون میگه باید از دکتر بپرسم اول اگ ضرر نداشت بخور

چرا گرمی نخوری؟ غذای طبع سرد که همش مریضیه،اولین باره میبینم یه نفر میگه گرمی نخورید😂😂😂😂😂

اخه منو و شوهرم و خانواده شوهرم کلا طبعمون خیلی گرمه تا گرمی میخوریم دهنمون له میشه یا جوش میزنیم مادر شوهرمم خیلی گرمه طبعش برا همین ب شوهرم گفته گرمی برا نینی خوب نیس زیاد شوهرمم الان حساس شده 

چقدر زود هنوزاذان روهم که نگفته مابعداذان غذامیخوریم

نوش جونت چه زود خوردید خخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا گرمی نخوری؟ غذای طبع سرد که همش مریضیه،اولین باره میبینم یه نفر میگه گرمی نخورید😂😂😂😂😂

بیشتر قدیمی ها میگن گرمی نخورین که بچه بدنیا بیاد زردی نگیره البته هیچ ربطی نداره ولی باور غلطی هست که وجود داره

پرستار nicu
امروز که من بادمجون میخوام همه بادمجون دارن آخه این رسمشه😵😵

اخی عزیزم ببخشید ☺اخه من خیلی وقته بادمجون گرفتم ولی نتونستم درستش کنم سرماخورده بودم امروز به محض اینکه خوب شدم درستش کردم خخخخ من بادمجون میدوست😂😂😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏