2789
عنوان

ناهار😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بادمجون اتفاقا فایدم داره واسه باردارا منم خوردم دیشب جات خالی فقط زیادنباید بخوری. منکه حال غذاپختن ...

من چون قند ناشتام یکم بالا بود الان چشمم ترسیده خیلی رعایت میکنم شوهرمم همه چی میگیره فقط میگه بادمجون نباید بخوری میترسه روی گرمیجات حساس شده خیلی 

ای جان از اولش حس میکردی نی نیت چیه؟؟ من از بس ترشی میخورم حس میکنم پسر باشه نینیم😍

من خیلی زیادی خنثیام تاحالا فقط هوس پفک کردم،نه ترشی نه شوری نه شیرینی هیچی علاقه ندارم قبل بارداری جون میدادم براشیرینی ولی الان خنثام ولی گاهی اوقات ترشی روبیشترترجیح میدم

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
شوهرمن نمیزاره پفک بخورم منم فقط چیزای شوردلم میخاد چندروزه یعنی وحشتناک دلم میخادا مث خیارشور و پفک ...

من اگه ببینم یکی پفک میخوره غش میکنم حتی توتلویزیون

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
برای خورد و خوراک ازش اجازه میگیری! به اون چه ربطی داره تو چی میخوری عجبا!

خب برا ناهاری ک اونم میخوره ازش میپرسم که میخوره یا نه امروز میخواستم برام بادمجون بخره بهش زنگ زدم میگه تو تخم مرغم ک بذاری من میخورم ولی بادمجون نخوره برا نینیمون خوب نیست😁

من چون قند ناشتام یکم بالا بود الان چشمم ترسیده خیلی رعایت میکنم شوهرمم همه چی میگیره فقط میگه بادمج ...

من خداروشکرهمه چیم نرمال بود فقط تیروییدم یکم از نرمال فاصله داشت یک دهم مجبورم قرص بخورم

من خیلی زیادی خنثیام تاحالا فقط هوس پفک کردم،نه ترشی نه شوری نه شیرینی هیچی علاقه ندارم قبل بارداری ...

من عاشق لواشک شدم این مدت قبلا اصلا سالاد با آبغوره دوس نداشتم ولی الان عاشقش شدم همش میخوام ترشی و چیزای نمکی بخورم 

میگه گرمه نباید بخوری از بس مادر شوهرم گفته گرمیجات نخوره میترسه دیگه نمیذاره بادمجونم بخورم😐

چرا گرمی نخوری؟

غذای طبع سرد که همش مریضیه،اولین باره میبینم یه نفر میگه گرمی نخورید😂😂😂😂😂