2777
2789
عنوان

چرا؟

106 بازدید | 7 پست

خانما خدا وکیلی اینجا چه چیز جذابی داره که حاضریم تا این موقع اینجا باشیم و وقت نازنینمون رو تلف کنیم؟ جز دعوا و بحث و خیانت و درد و معدود مواردی شادی چی داره اینجا؟ البته خودمم میگما. اخر شبا باید حتما بیام یه سرتو سایت وگرنه انگار گم شده دارم.... حالا شوهر من مسافرته ولی اونهایی که بخاطر این سایت شب ها شوهرشون رو ترک میکنن چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بنظرم درست نیست. اول تیر انتقادم به سمت خودمه. ولی بنظرم قشنگ نیست

حرفتو قبول دارم‌کاملا

نمیدونم دلیلش چیه؟

خب من الان یکساعته کنار همسرم دراز کشیدم ولی خوابم نمیبره. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

اینجاجزوقت تلفی هیچ سودی نداره!

من فقط نیم ساعت آن میشم  تازع اگرتاپیک جالب باشع/:

بجای این همه وقت تلفی باید رو فرهنگ وادب کارکرد  

که متاسفانه ماایرانیا کلن ازبذرتولدیادنگرفتیم فرهنگ استفاده ازچیزی یا فرهنگ صحبت کردن باشخصی  

کلن دوسدارم عقایدمون رو تحمیل کنیم /: وخیلی راحت قضاوت کنیم ...

عجیب نیس که به ماجهان سومی گفته میشه..

ریپلای_نزنین#  

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست(:❤
حرفتو قبول دارم‌کاملا نمیدونم دلیلش چیه؟ خب من الان یکساعته کنار همسرم دراز کشیدم ولی خوابم نمیبره ...

مطمینم اگر گوشی رو بزاریم کنار سکوت منزل و تاریکی خواب الودمون میکنه.

مطمینم اگر گوشی رو بزاریم کنار سکوت منزل و تاریکی خواب الودمون میکنه.

همینکارو کردم. نشد

رفتم چسبیدم به شوهرم خودمو زدم به خواب بازم نشد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
همینکارو کردم. نشد رفتم چسبیدم به شوهرم خودمو زدم به خواب بازم نشد

ههه. سعی و تلاش بالاخره نتیجه میده. ولی من شوهرم میاد وقتی میخوابه اتوماتیک سیستم رو خاموش میکنم میرم میخوابم هر چند اگر خوابم نیاد. اوایل موقع خواب گوشی رو چک میکردم که متوجه شدم شوهرم خوشش نمیاد و گذاشتم کنار این عادت رو