2777
2789
عنوان

بددلی

127 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیر به نظر شما اگر پسری به نامزدش بگه چادر سر کن بعد نامزدش ناراحت بشه پسره بگه مانتو بپوش ولی بلند باشه بعدم بگه من که نمیگم نقاب بزن یا روبنده بذار ،بعدم بگه ارایش نکن،سرکار نرو دانشگاه نرو،بعد به طرفش بگه تو ظاهرت نشون میده خرابی ولی رفتارات میگه افتاب مهتاب ندیده ای در صورتی که دختره ظاهرش سادس و هیچی صورتش نمیزنه ، این ادم بددله یا مریضه یا هیچ کدوم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل نامزدی اینا رو تو خواستگاری طی نکردن ؟؟

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

بيمار واقعي

اين مردا سرطان هستن

تا وقتي زن به زن زور ميگن بعدشم به دختراشون اخر سر هم نوه اشون هم دچار

شوهر خاله من همين بود خاله ام بايد دوتا جوراب مي پوشيد

الان نوه اش ميره كلاس رقص بهش جلو من گفت خام تو سرت پدر و مادرت تربيتت نكردن

نه تازه شناختیمش

عجب نامردی بود

خوب خانومه هم بهش بگه از اول منو هرجوری دیدی تا اخرشم همونم.میخاستی چشمتو خوب  واکنی

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎