سلام دوستان شبتون بخیر به نظر شما اگر پسری به نامزدش بگه چادر سر کن بعد نامزدش ناراحت بشه پسره بگه مانتو بپوش ولی بلند باشه بعدم بگه من که نمیگم نقاب بزن یا روبنده بذار ،بعدم بگه ارایش نکن،سرکار نرو دانشگاه نرو،بعد به طرفش بگه تو ظاهرت نشون میده خرابی ولی رفتارات میگه افتاب مهتاب ندیده ای در صورتی که دختره ظاهرش سادس و هیچی صورتش نمیزنه ، این ادم بددله یا مریضه یا هیچ کدوم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
خوب خانومه هم بهش بگه از اول منو هرجوری دیدی تا اخرشم همونم.میخاستی چشمتو خوب واکنی
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎