خانما دیدید بعضی وقتا خانما ی عطری میزنن ی بوی خاص میده بوی ادمای باکلاس میده😁😁😁 کلا ادمای باکلاس شیک پوش از اون عطر میزنن کسی میدونه اسم عطرش چیه؟؟؟ خخخ ممنون اگ بگید🤣🤣🤣 کلا هر خانما بالاشهری با کلاس دیدم اون بو میداد ادم روش نمیشه اسم عطر بپرس
انسان واقعی یعنی کسی که دروغ نگه . غیبت نکنه . حسادت نکنه . همیشه تو زندگیش و چ تو کارش حتی شده ی قرون مال حرام نخوره. زرنگ بازی نکنه . مال مردم نخوره .کافر و مسلمون نکنه. همه انسانها برابرند. قضاوت در مورد ظاهر کسی نکنه. وقتی آدم ها ب این مرحله برسن یعنی ب خدا نزدیک شدن. یعنی به آرامش درونی رسیدن . فرق نمیکنه طرف دینش چی باشه مسلمان مسیح یهود. مهم اینه انسان باشیم. خدا فقط اینو از ما میخواد. ک درونی باشه نه بیرونی.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
می تونم ازتون بپرسم میوه سیب اگر بدون پوست باشه تا چه مدت می تونه سالم بمونه؟ حال اگر با پوست باشه ...
منم میتونم ازت ی سوال کنم؟؟ با این تفاسیر پس مسلمان ها میرن بهشت . کافرها که از نصف جهان بیشتر هستن یعنی کل کشورهای اروپایی و آسیایی و غیره میرن جهنم. اره؟؟ خدا فقط بهشت گذاشته واسه محجبه ها. اینجوری ک ظرفیت جهنم پر میشه.