2789
عنوان

جنسیت بچه

241 بازدید | 30 پست

سلام یه سوال  لطفا همتون جواب بدید ممنون میشم  خانم هایی که بچشون پسره ایا فقط زمان تخمک گذاری رابطه داشتند ایا بعد از پریودی،بچه دختره فقط در زمان تخمک گذاری،بچه پسر میشه من واسم این سوال پیش اومده که یعنی هر ماه فقط 24ساعت فرصت پسر دار شدن داریم مااا😐😐😐

یـــکی اون بالا ھوامـــو داره  عاشقتمـــــ   خــدایـا

من 10 تیر اول روز پریودیم بود به خاطر پاپ اسمیر که یک هفته بعد پاک شدن باید میرفتم یعنی بعد 17 تیر , مجبور شدم 22 تیر تا 24 اقدام کنم بعد پسر شد

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من 10 تیر اول روز پریودیم بود به خاطر پاپ اسمیر که یک هفته بعد پاک شدن باید میرفتم یعنی بعد 17 تیر , ...

شما دوره هاتون ۲۸روزه بود؟

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

ربطی نداره من سر هر دو بچم یه روز در میون رابطه داشتم هیچ کاری هم نکردم چیزی هم نخوردم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه 30 روزه ... دهم تا دهم عزیزم

اها ممنون

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

خیلیا ناخواسته باردار میشن و پسر میشه

یعنی همشون تو روز تخمک‌گذاری رابطه داشتن؟ نمیگم تأثیر نداره

صد در صد داره

ولی خب زیاد به این چیزا اهمیت نده

ان‌شاءالله همون پسر بشه که دلت میخواد

یه گل‌پسر سالم و ناز با آینده‌ای روشن😚❤😍

🖤

ربطی نداره من سر هر دو بچم یه روز در میون رابطه داشتم هیچ کاری هم نکردم چیزی هم نخوردم

جنسیتشون چیه

یه پسر دارم الانم دختر باردارم

زنده باشن😘جنست جور شده دیگه😀