2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 30 پست
من 10 تیر اول روز پریودیم بود به خاطر پاپ اسمیر که یک هفته بعد پاک شدن باید میرفتم یعنی بعد 17 تیر , ...

یعنی دقیق روز پنجم تا هفتم بعد از پری و بعد از اون رابطه نداشتید که دقیق میدونید کدوم روز شروع بارداریتون بوده

یـــکی اون بالا ھوامـــو داره  عاشقتمـــــ   خــدایـا
اصلا من با همه وجودم دختر میخاستم حواسم به تخمک گذاری و اینا نبود ... اما در کل هر چی قسمته انشالا ب ...

خدا واست نگهشون داره دوست عزیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطی نداره من سر هر دو بچم یه روز در میون رابطه داشتم هیچ کاری هم نکردم چیزی هم نخوردم

خدا نگهشون داره واست دوست عزیز

خیلیا ناخواسته باردار میشن و پسر میشه یعنی همشون تو روز تخمک‌گذاری رابطه داشتن؟ نمیگم تأثیر نداره ...

قربونت عزیزم شما قبل از بارداری روز تخمک گذاری رو انتخاب کرده بودید یا ناخواسته باردار شدید ؟؟

توی تخمک گزاری احتمال بالاست.ولی خیلی چیزا احتمال پسر شدنو بالا میبره.مثلا اگه محیط رحم قلیایی باشه ...

من ماه اذر تو تخمک گذاری اقدام داشتم قبلشم با جوش شیرین شستشو داشتم ولی پریود شدم 😢

من ماه اذر تو تخمک گذاری اقدام داشتم قبلشم با جوش شیرین شستشو داشتم ولی پریود شدم 😢

میتونه دلیلش همون جوش شیرین لعنتی باشه.کلا باعث سقط و اختلال کروموزومی میشه.خدا لعنت کنه اونی رو که اینو مد کرده😐

میتونه دلیلش همون جوش شیرین لعنتی باشه.کلا باعث سقط و اختلال کروموزومی میشه.خدا لعنت کنه اونی رو که ...

یعنی واقعا جوش شیرین تا این حد خطرناکه؟؟؟

من از روز 12 یه شب درمیون اقدام داشتم عزیزم چون یک سال منتظر بودم

راستش همونطور که گفتم 6 دی پریود شدم  ولی علائم حاملگی هم دارم سر گیجه و تنبلی ...تو 21.23.25 آذر نزدیکی داشتم ایا امکانش هست حامله باشم با این پریودی حساب همه چیز از دستم در رفته بی بی چک دادم منفی بود گفتن زوده واسه بی بی چک

یعنی دقیق روز پنجم تا هفتم بعد از پری و بعد از اون رابطه نداشتید که دقیق میدونید کدوم روز شروع باردا ...

آره به خاطر پاپ اسمیری که میخاستم برم نباید رابطه داشتم بعد دیگه افتاد یک هفته بعد از پاک شدنم...

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨