2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم تنها تر شدم ...

515 بازدید | 48 پست

شوهرم صبح میره سر کار ساعت پنج میاد ناهار میخوره ، میخوابه دوباره میره  

الان بهش زنگ زدم پس چرا نمیای میگه اومدم تعمیرگاه معلوم نیس کی بیام ، شاید نیام 

اون وقت یه زنگ نمیزنه بگه نمیام ک من انقد منتظرش نباشم فک میکنم اصلا براش مهم نیسم 

من تا الان گشنه موندم ب خاطرش اون وقت رفتار اون ....

mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم

خوب بهش بگو 

چرا انتظار دارین مردها فکر شما را بخونن یا سر کار مدام به این فکر کنن که آیا زنم از گشنگی نمیره!!!!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هیچ وقت خودت رو وقف یه ادم نکن 

که اگر بهت محبت کنه خوشحال بشی اگر نه ناراحت خودت به خودت بها بده برو دنبال علایقت کمتر بهش اهمیت بده اونوقت میبینی که بیشتر میاد سمتت 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

چرا انقدر وابسته ای. خب ایشون هم مشغله های خودش رو داره. بشینه ور دلت؟ 😀 تو این مدتی مه نیست بهترین فرصته که فعالیت ها و کارهای نورد علاقه ات رو انجام بدی ویه برنامه ی مدون واسه هودت بریزی

شاید بخاطر پر مشغلگی یادش رفته

به خوبی هاش فکر کن

مردا اصولا فراموشکارن 

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

خودت به جای فکر و خیال های سوسولی با کارها و چیزهای مفید سرگرم کن 

برو یه کلاس ورزشی یا آموزشی!! 

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

خب نمیتونی یه نظمی به وضعیتت بدی!

مثلا بگو ساعت ۲ بیا ناهار بخوریم، ۵ وقت ناهار نیست! دم اذان مغربه

یا اصلا ناهارشو ببره. اینطوری خیالت راحته که صبح تا شب نیست کلا! به جای خواب وسط روز، شب روزتر بیاد خونه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مردا همه اینجورین اصلا مازنا به....نیستیم ماباید صبح تاشب توخونه بمونیم بپوسیم اونا خودشونو ب بهونه ...

اخه کی همچین حرفی زد. اینکه باید تو خونه بمونی و بپوسی یا خلافش دستِ خودمونه. 

اوایل ازدواج تا زندگی دو نفره بیاد دستتون همینطوری میگذره.کم کم مچ میشین.فقط تو زندگی زیاد احساساتی عمل نکنین.به هردو طرف سخت میگذره..برنامه ریزی کن.هدف داشته باش.به خودت برس و از زیاد فکر کردن به همسرت و زیادی ت  نخ رفتاراش بودن بیا بیرون...این بنده خداها هم مثه خودما بی تجربه و بچه ان‌اکثرشون آکبندن و درست تربیت نشدن.خیلی طبیعیه..بازم دمشون گرم زحمت میکشن واسه این زندگی..

ناهید۲۱ سابق