2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم تنها تر شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت تو اصلا برات مهم نباشه زنگ نزن اصلا نهارتو بخور چندفعه ک تنهایی غذا خورد اونوقته ک قدر اونروزارو میدونه

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

عزیزم .مردها هم دوست ندارند این جور بشه. چقد مشغله کاری شوهرت زیاده بنده خدا خسته میشه ولی توهم گناه داری وحق.ولی سعی کن به خودت برسی.کلاس برو.نهارتو ظهر بخور وقتی شوهرت اومد برای اینکه تنه نباشه کمی بخور

چرا انقدر وابسته ای. خب ایشون هم مشغله های خودش رو داره. بشینه ور دلت؟ 😀 تو این مدتی مه نیست بهترین ...

من خیلی وابسته شوهرمم

یه بار رفته بودیم مهمونی قرار شد مردا با هم برن بیرون گریم گرفت جلو همه گریه کردم 

هنوزم بعد ۲ سال از ازدواجمون همونجورم.البته شوهرمم وابسته من شده.بدون هم کاری نمیکنیم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

اینارو بهش بگو،حرف نزدن باعث فاصله بیشتر میشه و در ضمن واقعا وضعیت اقتصادی الان کار بیشتر میطلبه

الان خانمها باید یه خرده طرز فکرشون رو عوض کنن و بیشترهمپای اقایون باشن،،واقعا جنگه برا یه لقمه نون

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....
خوب بهش بگو  چرا انتظار دارین مردها فکر شما را بخونن یا سر کار مدام به این فکر کنن که آیا زنم ...

میگه تو غذا تو بخور ولی تنهایی دوس ندارم

mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم
پاشو غذاتو بخور ، انقدرم فكر و خيال نكن ، مردا كلا بي خيالن😬😬😬

نمیخوام اصلا اشتهام کور شد از صبح برا اقا غذا درست کنم اخرش اینجوری

یه اسلحه بخر اومد خونه دو تا تیر بزن تو زانوش

باهاش صحبت کن و بگو عزیزم بدون تو غذا از گلوم پایین نمیره اومدنی نوشابه بخر به زور اون بره پایین

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
خب اونم گرفتاره چرا سر مار نمیری یا یه کلاس ک سرگرم شی باهاش صحبت کن هماهنگ کنه باهات اما همه گرفت ...

من خودم دانشگاه میرم الان ، احساس تنهایی منظورم اینه ک وقتی هم خونس یا پای تی وی هس یا خوابه 

2790
2778
2791
2779
2792