2821
2789
عنوان

زوفیلیا😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 17528 بازدید | 34 پست
باور کن خارج کشور هم به اصول پایبند هستن یه بزرگی گفت من اسلام را در غرب دیدم و مسلمانان را در ایرا ...

جمله ای که گفتین مال دکترشریعتیه به کشور کافررفتم مسلمان دیدم به کشور مسلمان رفتم کافردیدم

خداوند نورهدایت روبه همه نشون بده

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله ای که گفتین مال دکترشریعتیه به کشور کافررفتم مسلمان دیدم به کشور مسلمان رفتم کافردیدم خداون ...

دکتر شریعتی هم گفته اند

بنده البته از سید جمال الدین اسدابادی نقل کردم

بیماری جنسی همه جا رواج داره

خدا ما رو حفظ و بیمارها رو هدایت کنه

کدوم؟

سرچ کن تو نت حوصله بحث با مدافعانش رو ندارم🤗

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
کدوم؟

یه سرچ ساده کن میفهمی اینجا بگم میخورن منو 🙄🤗

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂