2821
2789
عنوان

زوفیلیا😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 17526 بازدید | 34 پست
همون کاری که پسره با سگ میکنه  چرا راه دور میرین یکی از شاعرای بزرگوار خودمون هم با الاغ رابطه ...

کدوم؟

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
با سگ نر دیگه. احتمالا سگه هم عادت کرده.😷

😓😓😓

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون کاری که پسره با سگ میکنه  چرا راه دور میرین یکی از شاعرای بزرگوار خودمون هم با الاغ رابطه ...

کدوم؟

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دختره کاری نمیکنه.سگه یه کاری میکنه😂😂😢😢😳😳

همون😂😂

خاک برسرشون 😂شوهرم میگه یه پسرهبوده این کارو میکرده با سگ بعد از انجام این عمل خیلی شنیع😷سگا معمولا قفل میکنن و پسره هم دیر جنبیده و با صدای فریادش پدرو مادرش میرن سر بختش میبینن صحنه رو😨😨😨ابروش میره اه اه اه😷😷😷

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
یه جوری گفتی انگار فقط توی غرب و شرق هست توی روستاهای خودمون بسیار رایجه از قدیم

کشورخودمون رو نمیدونم 

اگرم باشه قطعا کمه

چون بلاخره به یه اصولی پایبندیم

اون هاییم که این کارو میکنن قطعا بیمارن

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

ی بندهدخدایی دکتر اورولوژی هست تو فامیلمون ..میگفت پسر ۲۵ ساله اوردن ..با ی سگ رابطه داشته ..گیر کرده بود .. جراحیش کردن ولی سگ مرد

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خاک برسرشون 😂شوهرم میگه یه پسرهبوده این کارو میکرده با سگ بعد از انجام این عمل خیلی شنیع😷سگا معمول ...

بله سگ ماده عضو نر رو با کمک استخوان لگن نگه میداره

الان همه میان میگن اخ اخ و پیف پیف

انگار نه انگار قرن ها قبل سعدی از کنیزک و خر گفته 

یه جوری گفتی انگار فقط توی غرب و شرق هست توی روستاهای خودمون بسیار رایجه از قدیم

او کثافطا به خاطر گرایششون به حیوان نمیرن که 😂اونا به خاطر اینکه به   ج ن   د   ه    دسترسی نداشتن اینکارو میکردن اونم زمانای قدیم کثافطای هرزه هر جور شده میخوان خودشونو ارضا کنن😷

کشورخودمون رو نمیدونم  اگرم باشه قطعا کمه چون بلاخره به یه اصولی پایبندیم اون هاییم که این ک ...

این کار یه عمل سالم نیست

ولی اینکه میفرمایید اگه باشه کمه ، مثل حرف اون عزیزی بود که گفت ما در کشور هم حنس گرایی به اون صورت نداریم

در اسلام این عمل رو وطی میگن 

و از قدیم رابطه با حیوانات کم نبوده

برای همین مردم روی انتخاب چوپان حساس بودن

چون گوشت و نسل حیوانی که باهاش وطی شده حرام میشه

و رابطه با خر مرسوم بوده چون گوشتش خوراکی نیست

این کار یه عمل سالم نیست ولی اینکه میفرمایید اگه باشه کمه ، مثل حرف اون عزیزی بود که گفت ما در کشور ...

بله حرف شمادرست 

اینم میدونم بوده وکسی که این کاررو میکرده باحیوانات از بزرگان شیخین بوده😆

حرفم اینه قطعا اون شخص بیماره وگرنه ادم سالم همچین کاری نمیکنه

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
کشورخودمون رو نمیدونم  اگرم باشه قطعا کمه چون بلاخره به یه اصولی پایبندیم اون هاییم که این ک ...

باور کن خارج کشور هم به اصول پایبند هستن

یه بزرگی گفت من اسلام را در غرب دیدم و مسلمانان را در ایران

این کار همه جا نا‌پسند هست چون حیوان آزاری محسوب میشه

فقط جایی که قانون اجازه میده این چیزا رسانه ای میشه ولی در کشورهای اسلامی بایکوت میشه