2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 91 پست
خدانکنه عزیزم...هیچی مجبورم الکی بخندم و زندگی کنم😭خیلی سخته هرروز به چت ها نگاه میکنم و داغون تر ا ...

عزیزممممم بندازش بیرون از دلت حداقل اگه باهاشی دیگه غصه نخور همچین مردی ارزش یه لحظه غصه رو هم نداره عزیزم دق نخور 😘

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خدانکنه عزیزم...هیچی مجبورم الکی بخندم و زندگی کنم😭خیلی سخته هرروز به چت ها نگاه میکنم و داغون تر ا ...

ترخدا فعلا بچه نیار تا چند سال شاید ادم شد شوهرت😣😣😖😢😢

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي واي واي امان امان

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️
عجبببب وقاحتتت و هرزگی رو دیگه از حد گذروندن ...میگفتی معلومه هرزه هایی مث تو هر مردی رو مشتری میکنن ...

کثافت سر زندگیشه شوهر داره دوتا دختر داره ۳۲ سالشه زنیکه اومد زندگی منو به گند کشید رفت😭

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

تاپیکی که باعنوان شوهرت بود خوندم،چقد مث خواهرشوهرمه اوضاعت ،انگار خود اونی.... پنج ماهی میشه اومده خونه پدرشوهرم هنوز بلاتکلیفه،چتای شوهرش با یه خانوم دیده و حتی باهم رابطه هم داشتند ،میگفت دیگه نمیتونستم اینو هضمش کنم ،الان تو این چن ماه شوهرش سراغی نگرفته ازش ،خواهر شوهرم دادخواست داده واسه مهریه و اجرت المثل ....باز حاضره بخاطر دختر هفت ساله ای که داره زندگی کنه اما شوهره اصلا حاضر نیست خیانتش توجیه کنه ،بلاتکلیفه....فعلا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزممممم بندازش بیرون از دلت حداقل اگه باهاشی دیگه غصه نخور همچین مردی ارزش یه لحظه غصه رو هم نداره ...

از دلم که خیلی وقته بیرونه اما وقتی اطرافمو میبینم که همه خوب و خوشن دلم به حال خودم میسوزه به سرنوشت گند خودم 😭به بخت بدم😢

کثافت سر زندگیشه شوهر داره دوتا دختر داره ۳۲ سالشه زنیکه اومد زندگی منو به گند کشید رفت😭

عزیزممممم پیاما رو داری کاش شکایت کنی هردو متاهل ان و انقد لجننن...حداقل پیاما رو برای شوهر اون زن میفرستادی بفهمه باکی داره زندگی میکنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ميدونم بي نهايت سخته ك بروش نياري ولي ب روش نبار بزار فكر كنه اوضاع امنو امانه تا سيستماي امنيتيشو ت ...

همش در عجب بودم چرا خدا بهم بچه نمیده 

اولی رو باهزار دوا و دکتر سقط شد دومیم ریسک داشتم با هزار بدبختی اومد

الان میفهمم چرا برای هرچیزی نباید اصرار کنم خدایا حکمتتو شکر حالام بخاطر بچم فقط بخاطر بچم یکم صبر میکنم ولی تهش میرم 

الان حامی ندارم باید خودم بلند شم😢

عزیزممممم پیاما رو داری کاش شکایت کنی هردو متاهل ان و انقد لجننن...حداقل پیاما رو برای شوهر اون زن م ...

بهم گفتن پیام برای دادگاه هیچ اهمیتی نداره...من به خانوادم نشون دادم گفتن از کجا معلوم شوهرته تو که صدا و فلیمشو نداری😔😔شوهر زنه هم هیچ دسترسی بهش ندارم...فقط سپردم به خدا جوابشونو بده

از دلم که خیلی وقته بیرونه اما وقتی اطرافمو میبینم که همه خوب و خوشن دلم به حال خودم میسوزه به سرنوش ...

الهیییی میفهممم چی میگی ...ببین نمیتونی یه جوری مستقل شی خودت ...چمیدونم از کارای ساده شروع کن حداقل برو ا ایشگری اشپزی حرفه ای چیزی یاد بگیر یه کاریو شروع کن سخته موندن و تحمل کردن همچین نری