2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 91 پست
الهیییی میفهممم چی میگی ...ببین نمیتونی یه جوری مستقل شی خودت ...چمیدونم از کارای ساده شروع کن حداقل ...

خدالعنتش کنه همیشه زندانیم کرده نمیزاره برم سرکار میدونه اگر مستقل شم یک ثانیه هم نمیمونم...نمیزاره برم سرکار جنگ به پا میکنه خانوادمم پشتشن میگن هرچی شوهرت میگه گوش بده😔

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم گفتن پیام برای دادگاه هیچ اهمیتی نداره...من به خانوادم نشون دادم گفتن از کجا معلوم شوهرته تو که ...

جااییی که زندگی میکنیم 😏👎

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خدالعنتش کنه همیشه زندانیم کرده نمیزاره برم سرکار میدونه اگر مستقل شم یک ثانیه هم نمیمونم...نمیزاره ...

الهییی بمیرم برا بی کسی ات ...ایشالا خدا به زمین گرم بزنتش ایشالا جوابشو با مریضی بده 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خدالعنتش کنه همیشه زندانیم کرده نمیزاره برم سرکار میدونه اگر مستقل شم یک ثانیه هم نمیمونم...نمیزاره ...

منم همینطور 😢میخوام با عموم یا داییم مطرح کنم بنظرتون درسته؟

پدر و مادرم میدونم منو مجبور میکنن بمونم بخاطر ابروشون

منم همینطور 😢میخوام با عموم یا داییم مطرح کنم بنظرتون درسته؟ پدر و مادرم میدونم منو مجبور میکنن بم ...

اگه دلسوزتن و نمیشه نمک رو زخمت بگو عزیزم 

خدانکنه عزیزم...هیچی مجبورم الکی بخندم و زندگی کنم😭خیلی سخته هرروز به چت ها نگاه میکنم و داغون تر ا ...

واي واي واي امان امان

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️
دوباره برگشتم‌خوندم ....متاهله ...خانوم هرزه....برو زندگیشو نابود کن اول انتقام بگیر تا هردوتاشون بس ...

اول باید اسکرینارو ببینم دقیق چیا گفتن اگه حس کنم چیزی هم از طرف دختره باشه یکاری میکنم حتما

با مسیج حکم زنا میدن؟؟ از کی تا حالا؟؟؟  

تو پست توضیح دادم با دقت بخون گفتم مدرک جمع کن هردو متاهلن قطعا قانون نمیگه یه شیطونی کوچیک بوده 

تو پست توضیح دادم با دقت بخون گفتم مدرک جمع کن هردو متاهلن قطعا قانون نمیگه یه شیطونی کوچیک بوده&nbs ...

این خانم گفتن مسیج دیده، رابطه نداشته همسرش که حکم زنا بدن

ضمن اینکه خیلی از مدارکی که برای ما قطعی ام هست تو دادگاه قانع کننده نیست

اتفاقا دقیقا میگن شیطونی کوچیک بوده☹️ قوانین و عرف ما متاسفانه خیلی ضعف داره تو این مسائل