2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره عوضی پیام هارو فرستاد گفت ببین شوهرت هنوزم برای من میمیره.‌‌سر قرار نمیرفت چون من در جریان بود ...

واآییی الهی بمیرم برات😔😔 الان رابطه ت چجوریه با شوهرت؟😞

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
😢😢😢

ميدونم بي نهايت سخته ك بروش نياري ولي ب روش نبار بزار فكر كنه اوضاع امنو امانه تا سيستماي امنيتيشو تقويت نكنه و تو بتوني مدارك بيشتري جمع كني تا جتيي كه ديگه نتونه زيرش بزنه طاقت بيار ب خاطره بچتم ك شده بايد بكني ازون زندگي چون اين پدر اين بچرو اگه واقعا دوست داشت...

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️
واآییی الهی بمیرم برات😔😔 الان رابطه ت چجوریه با شوهرت؟😞

خدانکنه عزیزم...هیچی مجبورم الکی بخندم و زندگی کنم😭خیلی سخته هرروز به چت ها نگاه میکنم و داغون تر از دیروز میشم بهش گفته بود نفسم خانومم زندگیم 😭

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 
دختره عوضی پیام هارو فرستاد گفت ببین شوهرت هنوزم برای من میمیره.‌‌سر قرار نمیرفت چون من در جریان بود ...

عجبببب وقاحتتت و هرزگی رو دیگه از حد گذروندن ...میگفتی معلومه هرزه هایی مث تو هر مردی رو مشتری میکنن ولی بحث اینجاست شوهر من مرد نیست نرهه اشکال نداره چیزی که رو که من بالا اوردم بمونه برا تو ...ببخشید انقد بد حرف زدم ولی واقعا حرصم گرفت😠بخداااا اگه من کاره ای بود همچین پوستی از مردای خیانتکار میکندم 😡

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ما دوست بودیم باهم یک سال من اصلا روحمم خبر نداشت نگو آقا عشق بچگی داشته و وقتی با من رفیق شده یک سا ...

خوب الان همه چي امنو امانه؟ تو بي خيال شدي يا اون؟

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️

خودت داری میگی قبلن مشگل داشته ولی الان فهمیدی ب دوس دختر قبلیش هنوز حس داره 

ینی خودت متوجه نشدی 🤔🤔

ایشون هنوز فراموشش نکردن .من نمیخام امیدی الکی بدم یا بخام دلنگرانت کنم .ولی با صحبت هایی ک قبلن کردین 

میشه گفت ک بخاطر اینکه خودت ول کنی بری این رفتارو داشته .عزیزم گاهی وختا آدما مجبورن زندگی کنن بدون دوس داشتن ولی بالاخره یه روز این غرور شکسته میشه 

و توانشون از دست میدن .شاید دو نفر از لج هم برن با کسی دیگه شاید دشمن هم بشن اما  ته دلشونو نگاه کنی 

شکستس .چون هنوزم دوسش داره .عزیزم شوهرتم میدونم کار دروستی نکرده ولی وقتی دلش جایی دیگس الان میخای چیکار کنی .زمین زمانو بهمم بریزی نمیتونی عشق قبلشو ازش جدا کنی .مردی ک زنی رو نخاد با ۱۰۰ تا بچه هم ول میکنه میره ..

گلم بهتره تا عمرت تلف نشده خودتو کنار بکشی 

اینایی ک هم میان میگن ک نه زندگیتو بچسب 

نه مگه الکیه .هزار جور حرف در میارن ک ب سادگی عقب نکش .همش عمر تو رو ب به باد میدن 

نزار بیشتر ازین احمق فرضت کنن .عمرتو ب باد نده تو هم میتونی بری خوشبخت  بشی .به نظر من موندن به پای آدمی که دلش با زندگیش نیست اشتباه محضه 

بخدا من سردرد گرفتم یعنی چی ب دوست و عشق قدیمیش پیام بده ک دوست دارم خدایا برای هیچکس این روزو نیار مردا واقعا شورشو در اوردن واقعا ادم نمیدونه چی بگه خیلی سخته این موضوعو بفهمی سکوت کنی .من ک ده تا بچه هم داشتم سکوت نمیکردم نمیگم طلاق اما یکاریش میکردم دوست داشتن یادش بره والا میگن کسی ک پدر میشه عشقش بچش میشه بعد مردای ما بچه دار میشن تازه یاد زن بازیاشون میکنن 

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم