2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 91 پست

ببین یعنی خورد شدم همین چند دقیقه پیش داشتم اسکیرین هاشو نگاه میکردم باز گریه میکردم داغ دلم تازه شدا بود😭من بچه ندارم اما راهی برای طلاق هم ندارم موقعیتم صفره برای طلاق نشستم دارم میسازم عوضیو باهاش😭

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر این کارو گرده بود مردع بعد چند روز بستری شدن تو بیمارستان فوت میکنه

نوش جانش باشه .لیاقتش مرگه خب

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

هیچ ربطی به ازدواج سنتی نداره. به شعور دوطرف ربط داره. الان 4مورد خیانت توی امسال من دیدم دو تاش سنتی. دوتاشونم اینقدر عاشق هم بودن که خدا میدونه. همشونم طلاق گرفتن الان

بی لیاقتتتتت هرزه ...هرچی زودتر طلاق بگیر عزیزم حیف جووونی ات با این مرد که نه ناموس دیگران سرش میشه ...

شرایطم خوب نیس اول باید با یکی حرف بزنم یکم خودمو جم و جور کنم بعدم بچه بیچارم😭

من نميفهمم چرا ازدواج سنتي ميكنيد تو اين دوره زمونه ؟ چرا ميرين با مردي ازدواج ميكنيد كه نميدونيد اخ ...

ما دوست بودیم باهم یک سال من اصلا روحمم خبر نداشت نگو آقا عشق بچگی داشته و وقتی با من رفیق شده یک سالی میشده باقبلی کات کرده بوده...اونم الان ازدواج کرده و دوتا دختر داره

اگ بچه نداری خودتو خلاص کن برو وسایلتو جمع بعدشم تف کن رو صورتش برای همیشه برو اگ بجه داری بمون ب رو ...

بچم كه داره بره، اه اعصابم خورد شد داغون كرده زنشو با يه بچه چهار ساله تا پيريم ادم نميشه ديدم ازينا ك ميگم

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️
وقتی فهمیدی میزاشتی بیان زنگ میزدی پلیس ابروشو میبردی

دختره عوضی پیام هارو فرستاد گفت ببین شوهرت هنوزم برای من میمیره.‌‌سر قرار نمیرفت چون من در جریان بودم

ببین من دقیقا چند وقت پیش روزگار تورو تجربه کردم تمام سایت هم پیام هاشو دیدن😢همونم که شوهرم به دوست ...

عاقبت چي شد؟

شرایطم خوب نیس اول باید با یکی حرف بزنم یکم خودمو جم و جور کنم بعدم بچه بیچارم😭

عزیزم تا میتونی گریه کن و خودتو خالی کن ولی بعدش سرپا شو و اتفاقا بخاطر بچه اتم شده بلایی سرش بیار که تا عمر داره یادش نره یا طلاق بگیر و مهریه رو بزار اجرا یا مدرک جمع کن ازش و ببر دادگاه تا پوستشو بکنن چون اون خانوم متاهله و همسر توام متاهل حکم زنا داده میشه پدرشو درمیارن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
هیچ ربطی به ازدواج سنتی نداره. به شعور دوطرف ربط داره. الان 4مورد خیانت توی امسال من دیدم دو تاش سنت ...

من هرچييييي ديدم سنتي بوده  جز يكي كه كلا هرزه بودن دو طرررف