2777
عنوان

لاغری

281 بازدید | 20 پست

به نظرتون چجوری میتونم تاعیدشکممواب کنم؟تواقدامم هستم ایاورزش خطرناک نیستش؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژیم پنج به دو (رژیم 5 به 2) یکی از متدهای کاهش وزن و یکی از انواع رژیم های فستینگ (یا همان روزه دار ...

چند وقته انجام میدید؟؟

چند کیلو کم کردید؟؟

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،

۵به ۲ چیه ایا؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
میشه توضیح بدی ممنوون

لینکشو‌میذارم برین ببینین میفهمینسارا میرزایی 💑👭🎼📝:
https://t.me/joinchat/FEKnnUFQFJYKQGnAkPuMUQ
به گروه لاغری پنج دو - متابولیک به مدیریت سارا میرزایی خوش آمدید.
ارایه دهنده و تنظیم کننده انواع برنامه های لاغری بصورت متابولیک ،
بالانس الکالاین 😍 طبق شرایط شما👍
برای کسب هر گونه اطلاعات با من در ارتباط باش

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین

دکتر خیر اندیش برای شکم ،گفتن که اسپند بخورید

منم چند مدت پیش خوردم

واقعا شکمم خیلی کوچکتر شد

و از نظر سایزی خیلی کم کردم

الان قدم ۱۶۳ هست با وزن ۷۰ ولی کسی باور نمی کنه ۷۰ باشم

توی اینترنت بزنید

کلیپ دکتر خیر اندیش برای کوچک کردن شکم

هم توضیحاتی میاد هم کلیپ صحبت هایش  

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
۵به ۲ چیه ایا؟

لینکو گذاشتم بخدااااااااا من اصلا خانومه را نمی‌شناسم فقط سه ساله گروهشو میبینم حتی پکیج هم نگرفتم خودم با دقت با برنامه خودم سارا میرزایی 💑👭🎼📝:
https://t.me/joinchat/FEKnnUFQFJYKQGnAkPuMUQ
به گروه لاغری پنج دو - متابولیک به مدیریت سارا میرزایی خوش آمدید.
ارایه دهنده و تنظیم کننده انواع برنامه های لاغری بصورت متابولیک ،
بالانس الکالاین 😍 طبق شرایط شما👍
برای کسب هر گونه اطلاعات با من در ارتباط باش

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین