2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 121 پست

ببين وقتي كالري شمار نصب كني هرچيزي كه توش وارد كني خودش كربو و چربي و پروتيين رو تجزيه كرده و خودت متوجه ميشي چقدر از هركدوم خوردي . بيشترين كالري رو تا ٦ عصر بخور بعدش شام رو ساعت ٨ بخور و ديگه چيزي نخور تا موقع خواب كه آخرين ميان وعده هست كه مي تونه شير كم چرب و خرما باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیرازی؟  حکیم خیراندیش طب سنتی هستن و من از طریق شاگردهاشون رژیم گرفتم هژبری خیلیا از دوست و ...

آره شیرازم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
دکتر هژبری ملاصدرا ک 9 ساختمان رازی طبقه 2 شماره تماس 07132326788

مرسی عزیزم , لطف کردی 😘

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
افرین ولی چطور اینقدر قوی هستی  ب منم یاد بده

من اگه اراده کنم دیگه هیچی جلودارم نیست. اگه بخوام کاری کنم. تا آخرش میرم. الان هم تصمیم دارم که تا عید به وزن ۶۵ یا ۶۷ برسم. دو ماهه خودمو وزن نکردم تا مبادا بخوره تو ذوقم. دوتا برنامه دانلود کردم. یکی ورزش در خانه است و یکی میاده رویه. ورزش که میکنم. وقتی تمام میشه سریع لباس میپوشم میرم تو پارک محله امون یک ساعت پیاده روی میکنم. اون هم با سرعت. یک ساعت قبل و تا یک ساعت بعد از ورزش هم اصلا چیزی نمیخورم بجز آب و آبلیمو. من سه وعده ی اصلی رو طوری تنظیم کردم که ما بینشون اصلا گرسنه نشم. و نون تو وعده ی ناهار رو هم حذف کردم. برنج در هفته یبار دارم و یبار هم روز جمعه که استراحت منه. یعنی در کل دو وعده در روز برنج دارم که من یکیش کردم. اون هم با شش قاشق. حالا فکر کن. من عاشق فست فودم مخصوصا پیتزا.ولی دو ماهه اصلا فست فودی نخوردم امشب دخترم پیتزا خواست براش گرفتم ولی خودم اصلا نخوردم با اینکه خیلی دلم میخواست 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)