2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 121 پست
شماهم رژیم داری؟  چقد کم کردی؟

من ۱کیلوکم کردم از هفدهم ماه قبل تاحالا

البته باکالری شماری ۲روزاخرهفته رژیمواستاپ میکنم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرين عزيزم تو هم خوب كم كردي . توي چند وقت و با چه رژيمي ؟

ممنون رژیم دکتر اخرای شیردهی رژیم گرفتم  تو ۵ ماه الان از شیر گرفتمش یه کم سخت تر شده

وزن اولیه ۱۰۳ وزن فعلی ۸۶....۸۴.....۸۳  .....۸۲....۸۱ ....۸۰....۷۹...۷۷...۷۶....وزن هدف ۶۲ قدم ۱۶۴
تاپیکی جایی هستی ک خوب باشه  منم بیام انگیزه بگیرم؟

نه نیستم  من انگیزم خیلی زیاده میخوام کابوس اضافه وزن برای همیشه از بین ببرم اگه خودتو دوست داشته باشی انگیزت کم نمیشه 

وزن اولیه ۱۰۳ وزن فعلی ۸۶....۸۴.....۸۳  .....۸۲....۸۱ ....۸۰....۷۹...۷۷...۷۶....وزن هدف ۶۲ قدم ۱۶۴

منم باید لاغر بشم لاغر بشم خیلیا  زخمی میشن😎تا حالا خیلی زخم زبون شنیدم قدم 155 وزنم 70 خیلی چاق نیستم پرم کاش بتونم بشم 50 

فروش انواع میوه خشک 😍لواشک 😋و شیره انگور و عسل همه تولید خودمونه به همه جا هم ارسال داریم @hanan1380 آدرس کانالم
من قد 170 هست اندامم خیلی خوبه فقط شکم دارم تمام ترسم هم. بخاطر بارداری ِ

تو بارداری حداقل ۱۰ کیلو اضافه میکنی ولی با نظر دکترت میتونی  بیشتراز این نشی

اخه من pco هستم و بچه ندارم؛ منظورم خود باردار شدن هست

بهترین درمان میگن کاهش وزنه وورزش جواب میده سریع باردار میشی من وقتی چاق بودم هر ماه پریود نمیشدم اما از روزی که لاغر کردم مرتب میشم