2777
2789
عنوان

میکرو بلیدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم باید پیش بلدش بری.. نه نمیشه دوستای  من انجام داده.. انقدرم قشنگه. البته من خودمم تاتو کر ...

نه چون طبیعی جلوه میکنه فعلا دوست دارم میکرو بیلیدینگ انجام بدم ببینم چجور میشه 

کانال ما در ایتا: حال خوب بانو

من دیگه چشمام باز نمیشه رفتم بخوابم ..اما هرکسی که اومد تو تاپیک و از میکرو اطلاع داره اطلاعاتش رو با من اشتراک بزاره خوشحال میشم ..وقتی بیدار شدم میام ..مراقب خودتون باشین بوس بوس 😀

کانال ما در ایتا: حال خوب بانو

microopiGmant@ لینک کاناشه شمارشم 09016032280 خانم سلیمی برو تو کانالش باز ببین شمارشو که درست باشه

عزیزم تبلیغ نکن😑 

ارایشگری ک بره تو خونه ها تتو کار کنه غیر قانونی و بدون مجوز داره کار میکنه 

دستگاها و سوزنهای غیر بهداشتی و دست دوم استفاده میشه 

از اون گذشته اینروزها اصلا مگه میشه اعتماد کرد کسی رو تو خونه راه داد؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اگ شمارشو خواستی بگو بزارم. لینک کانالشم الان میبینم میزارم

😑

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیزم تبلیغ نکن😐  ارایشگری ک بره تو خونه ها تتو کار کنه غیر قانونی و بدون مجوز داره کار میکنه ...

من خودم آرایشگاهش رفتم برای خودم اتفاقا.ولی تو خونه که میان دفگقیقا منم ذهنیت شمارو داشتم.همچیزش پلمه و جلو خودت باز میکنه. تو کانالشم غلط نکنم نوشته که تمام لوازم برای خودشونه و هروقت برن ارایشگاه برای انجام کار میبرن. خداییشم تمام سوزهارو تا دستکشو رنگو همچیو نشون داد باز کرد. تو ارایشگاه چونکه درصد به صاحاب آرایشگاه میدن گرونتر میگیرن.ما کل فکو فامیلمون پیشش رفته اون نمیا. خونه اگ مشتری بگه میره وگرنه خب منم تو آرایشگاه شناختمش...

همرو که نمیشه به یه چوب زد. من خودم خیلی وسواسم انقدر تحقیق کردم راجبش. واقعنم به چشمم دیدم بازم میل خودشونه تبلیغ نبود معرفی بود. دلشون بخواد زنگ میزنن نخواد هم زنگ نمیزنن

من خودم آرایشگاهش رفتم برای خودم اتفاقا.ولی تو خونه که میان دفگقیقا منم ذهنیت شمارو داشتم.همچیزش پلم ...

باشه شما راست میگی😊