2777
2789
عنوان

حركات جنين زير دلم احساس ميكنم

229 بازدید | 21 پست

هفته ٢١ بارداريم سه عفته پيش با سرويكس ٢٥ سوكلاژ شدم جفتمم posteriol low ling e  حركات جنين زير شكمم حس ميكنه همش فكر ميكردم چون استراحت مطلقم مياد بالا ولي انگار تمومي نداره اين استرسا حركات جنين بايد زير دل باشه الان؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم سوالم یه کم بی ربطه ولی برام مهمه من وارد ۱۶ هفته شدم تازه. حرکات جنین رو چطور حس میکنی؟ ...

من تو هفته 16 فهمیدم حرکتاش مثل نبض  و گاهی مثل باد روده بود من چون نفخ شدید داشتم فک میکردم باد روده است که جابجا میشه 

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
سلام عزیزم سوالم یه کم بی ربطه ولی برام مهمه من وارد ۱۶ هفته شدم تازه. حرکات جنین رو چطور حس میکنی؟ ...

انگار تو دلت حباب میترکه

یا حرکت ماهی تو آب

همچین چیزی

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

اره بابادفعلادکوچیکه اون پایین احساس میشه 

من فهته ۲۵هستم انگار تو واژنه نمیدونم به طول سرویکس ربط داره به بریچ بودن ربط داره یا....‌‌

با مثانه نیمه پر طول را اندازه گرفت؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من تو هفته 16 فهمیدم حرکتاش مثل نبض  و گاهی مثل باد روده بود من چون نفخ شدید داشتم فک میکردم با ...

16خیلی زوده فک کنم ،ولی خب حس قشنگیه

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
من تو هفته 16 فهمیدم حرکتاش مثل نبض  و گاهی مثل باد روده بود من چون نفخ شدید داشتم فک میکردم با ...

والله من مدتیه یه نبضی در حد تکون خوردن زیاد شکمم دارم ک نمیدونم از چیه

یعنی این بچه س؟

یا نبضش نامحسوس و ریزه؟

جفتمم خلفی