2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

142 بازدید | 21 پست

بچه ها به خدا اگر تخیل ذهنم باشه توروخدا جونه عزیزاتون مسخره نکنید تو تاپیک های قبلیم زده بودم که خواب دیدم با یه جن دوستم بچه ها من ار وقتی این خوابو دیدم هیلی چیزا حی میکنم صداهایه الکی یهو یه چیزه سیاه میبینم بعد چیزی نیس اون کسی که تو خواب دیدمش حسش میکنم همش تو ذهنم جلو چشممه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به ترست ادامه بده

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

ببین مگ مریضی که الکی چرت و پرت مینویسی .

من شوهرم ساعت ۴ صب میره سرکار کسی ام پیشم نیس الان طوریم بشه مقصر شمایی

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم

عزیزم فقط ترسیدی و ترست روی ذهنت تاثیر گذاشته سعی کن اون خواب و فراموش کنی مدام ذکر بگو تا ذهنت آروم بشه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
عزیزم فقط ترسیدی و ترست روی ذهنت تاثیر گذاشته سعی کن اون خواب و فراموش کنی مدام ذکر بگو تا ذهنت آروم ...

قبلا اصلا ترس نداشتم خونمون ۳طبقست من واسه درسام هنش بالا بودم الان اصلا نمیتونم خیلی ترسو شدم

خوب الان برو😐 کسی کارته دعوت نفرستاده بود

خواسی پر بازدید امشب بشی نتونسی .

واسه افکارت متاسفم .شبخوش

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم