ای تهیه ژله رولی مثل همیشه تمام پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش در ظرفی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و با حرارت غیر مستقیم همانند روش بن ماری آن را کاملا حل میکنیم تا دانه های ژله در آب جوش حل شوند.سپس بستنی را که تازه از فریزر خارج کردید به آرامی به مخلوط ژله و آب جوش حل شده اضافه کنید و در حدی که فقط با ژله مخلوط شود هم بزنید .
یک ظرف یا قالب به ابعاد 20 در 30 انتخاب کنید و تمام سطح داخل و دیواره ی ظرف را با سلفون بپوشانید و ژله آماده شده را به کم کم داخل آن بریزید و به هیچ وجه هم نزنید.
ظرف ژله را به مدت 45 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا ژله در حدی که انگشت ما روی ژله فرو نرود بسته شود.
بعد از گذشت این زمان ژله را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی نوک تیز که ترجیحا خیس هم باشد ژله ها را به صورت عمودی و به اندازه های 2 سانتی متری و به شکل موازی و منظم تا انتها برش بزنید.
برش های زده شده را از ظرف بیرون بیاورید و با انگشت به صورت رول بپیچانید و در ظرفی دیگر قرار دهید. و بعد که همه ژله ها را رول کردید در یخچال به مدت یک الی 2 ساعت قرار دهید تا حالت منسجم به خود بگیرد