2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالبتو چرب کن حتما و بزار سفت سفت بشه بعد رول کن

جدی؟مگه نمیگن باید ۲۰ دقیقه بمونه؟

بعدم چرب کنم روغن میاد رو که

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ای تهیه ژله رولی مثل همیشه تمام پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش در ظرفی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و با حرارت غیر مستقیم همانند روش بن ماری آن را کاملا حل میکنیم تا دانه های ژله در آب جوش حل شوند.سپس بستنی را که تازه از فریزر خارج کردید به آرامی به مخلوط ژله و آب جوش حل شده اضافه کنید و در حدی که فقط با ژله مخلوط شود هم بزنید .

یک ظرف یا قالب به ابعاد 20 در 30  انتخاب کنید و تمام سطح داخل و دیواره ی ظرف را با سلفون بپوشانید و ژله آماده شده را به کم کم  داخل آن بریزید و به هیچ وجه هم نزنید.

ظرف ژله را به مدت 45 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا ژله در حدی که انگشت ما روی ژله فرو نرود بسته شود.

بعد از گذشت این زمان ژله را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی نوک تیز که ترجیحا خیس هم باشد ژله ها را به صورت عمودی و به اندازه های 2 سانتی متری و به شکل موازی و منظم تا انتها برش بزنید.

برش های زده شده را از ظرف بیرون بیاورید و با انگشت به صورت رول بپیچانید و در ظرفی دیگر قرار دهید. و بعد که همه ژله ها را رول کردید در یخچال به مدت یک الی 2 ساعت قرار دهید تا حالت منسجم به خود بگیرد

تو قالبی بریز که نازک بشه کلفت باشه موقع رول کردن میشکنه ،خیلی هم نباید سفت بشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ببين من يه سيني دارم روش رو سلفون ميكشم

بعد چربش ميكنم

ژله رو با بستني قاطي كردي ميريزي روش

وقتي بست راحت رو سلفون برش ميدي 

حالا چند تا نكته داره

يكي نبايد كلفت باشه وگرنه ميشكنه

دوم زود اب ميشه ميتوني دو تا رديف ببري بذاري يخچال و دوباره

سوم چاقو رو بذار تو فريزر

ای تهیه ژله رولی مثل همیشه تمام پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش در ظرفی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و ب ...

۲۰دقیقه باید بمونه یخچال نیم بند بشه درحدی ک به  دست فرو نره بعد رول کنی دوباره بزاری یخچال

خدایا عاشقتم
جدی؟مگه نمیگن باید ۲۰ دقیقه بمونه؟ بعدم چرب کنم روغن میاد رو که

روغن نزن .کف ظرفت کیسه فریزر یا سلفون بکش

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!