2777
2789
عنوان

مامانا كمك

69 بازدید | 10 پست

سلام،پسرم ٥٦ روزشه،الان چند روزه روي گونه هاش خشك و قرمز شده ،تو گرما هم بيشتر ميشه،آ د و كالاندولا زدم ولي زياد فرقي نكرد،شير خشك نان ١ ميخورد،براش شير خشك نان اچ ا گرفتم ولي فرقي نكرد،چكار كنم؟از چي اينطوري شده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر منم چهار ماهشه، رو لپش یه دایره خشکی میزنه که تووش دونه های قرمزه...لوسیون جانسون که میزنم براش بهتر میشه. به دکترش که گفتم، گفت بوسش نکنید و یه لوسیون نوشت که با اون لوسیون بدتر شد! دوباره همون جانسون رو زدم..خودم هم فهمیدم وقتی شیر بالا میاره یا آب دهنش آویزونه سریع با پنبه خیس صورتش رو تمیز کنم، کمتر دونه میزنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دختر منم چهار ماهشه، رو لپش یه دایره خشکی میزنه که تووش دونه های قرمزه...لوسیون جانسون که میزنم براش ...

منم يه ٢ بار بردمش بيرون رو صورتش رو نپوشوندم حس كردم سرما اينطوريش كرد،بوسشم زياد ميكنن

برای سرما هست .من دیشب تو اینترنت هم خوندم خوردن مرکبات توسط مادر باعث میشه شیر اسیدی بشه و روی گونه های بچه دونه بریزه .من وازلین سر صورتی ها که زینک اکساید داره  چرب کردم خوب شد البته داخل نافش هم با روغن بادم شیرین چرب میکرد ولی بیشتر با وازلین و نخوردن مرکبات توسط خودم خوب شد.

برای سرما هست .من دیشب تو اینترنت هم خوندم خوردن مرکبات توسط مادر باعث میشه شیر اسیدی بشه و روی گونه ...

عزيزم پسر من شيرخشك ميخوره،شير نداشتم،والا الان خونه بخور گرم ميزنم و چرب ميكنم بهتر ميشه باز ميبرمش بيرون قرمز ميشه