2821
2789
عنوان

مامانا كمك

69 بازدید | 10 پست

سلام،پسرم ٥٦ روزشه،الان چند روزه روي گونه هاش خشك و قرمز شده ،تو گرما هم بيشتر ميشه،آ د و كالاندولا زدم ولي زياد فرقي نكرد،شير خشك نان ١ ميخورد،براش شير خشك نان اچ ا گرفتم ولي فرقي نكرد،چكار كنم؟از چي اينطوري شده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم چهار ماهشه، رو لپش یه دایره خشکی میزنه که تووش دونه های قرمزه...لوسیون جانسون که میزنم براش بهتر میشه. به دکترش که گفتم، گفت بوسش نکنید و یه لوسیون نوشت که با اون لوسیون بدتر شد! دوباره همون جانسون رو زدم..خودم هم فهمیدم وقتی شیر بالا میاره یا آب دهنش آویزونه سریع با پنبه خیس صورتش رو تمیز کنم، کمتر دونه میزنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دختر منم چهار ماهشه، رو لپش یه دایره خشکی میزنه که تووش دونه های قرمزه...لوسیون جانسون که میزنم براش ...

منم يه ٢ بار بردمش بيرون رو صورتش رو نپوشوندم حس كردم سرما اينطوريش كرد،بوسشم زياد ميكنن

برای سرما هست .من دیشب تو اینترنت هم خوندم خوردن مرکبات توسط مادر باعث میشه شیر اسیدی بشه و روی گونه های بچه دونه بریزه .من وازلین سر صورتی ها که زینک اکساید داره  چرب کردم خوب شد البته داخل نافش هم با روغن بادم شیرین چرب میکرد ولی بیشتر با وازلین و نخوردن مرکبات توسط خودم خوب شد.

برای سرما هست .من دیشب تو اینترنت هم خوندم خوردن مرکبات توسط مادر باعث میشه شیر اسیدی بشه و روی گونه ...

عزيزم پسر من شيرخشك ميخوره،شير نداشتم،والا الان خونه بخور گرم ميزنم و چرب ميكنم بهتر ميشه باز ميبرمش بيرون قرمز ميشه