2777
2789

سلام.من ۱۴ هفته هستم.جنین از چند هفتگی صدا رو متوجه میشه باهاش حرف بزنم؟بنظرتون چه چیز هایی باعث افزایش هوشش میشه؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از استادای من میگفت جنین بلافاصله بعد بسته شدن نطفه متوجه اطراف میشه نراقب اعمالتون باشید من براش قران میذارم البته دوروزه فهمیدم هست

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
یکی از استادای من میگفت جنین بلافاصله بعد بسته شدن نطفه متوجه اطراف میشه نراقب اعمالتون باشید من برا ...

ای جان،به سلامتی

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
ای جان،به سلامتی

سلامت باشی

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
يه سايتي بود من باردار ك بودم هفته ب هفته دنبال ميكردمش همه اينارو نوشته بود يادم نمياد اسمش اوما ب ...

ممنون از شما،یه سر زدم،عالی بود

یه کتابی بودکه داداشم برازنداداشم خریده بود همه این چیزانوشته بودوخیلی چیزای جالب دگه 

اسمشم فک کنم بارداری هفته به هفته بود

اگه بخری کع خیلی خوبه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

یه کتابی بودکه داداشم برازنداداشم خریده بود همه این چیزانوشته بودوخیلی چیزای جالب دگه  اسمشم ف ...

چندتا برنامه بارداری توی گوشیم دارم،اما ننوشته چیزی

یکی از استادای من میگفت جنین بلافاصله بعد بسته شدن نطفه متوجه اطراف میشه نراقب اعمالتون باشید من برا ...

اخي عزيزم مبارك باشه

خيلي تاثير داره

ولي اينكه كامل بشنوه فكر كنم از هفته ٢٠-٢٥ باشه

منم از لحظه اي ك متوجه بارداريم شدم قران رو دانلود كردم دائم با هندزفري گوش ميدادم

تو بارداريم ٢ بار قرانو ختم كردم

هرروز بعده نماز صبح كلي دعا و مناجات داشتم

هررز براي صبور شدن سوره والعصر و حضرت محمد ميخوندم

خيلي تاثير داره واقعا الانم دختره صبوريه 

كتاب ريحانه بهشتي خيلي كمك ميكنه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
ممنون از شما،یه سر زدم،عالی بود

خواهش ميكنم گلم

ان شاءالله صحيح و سالم دنيا بياريش🥰🥰

من هر هفته دنبال ميكردم و با شوهرم ذوق ميكرديم ك واي الان ني نيمون اين شكليه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
خواهش ميكنم گلم ان شاءالله صحيح و سالم دنيا بياريش🥰🥰 من هر هفته دنبال ميكردم و با شوهرم ذوق ميكر ...

ممنون عزیزم.

چندتا برنامه بارداری توی گوشیم دارم،اما ننوشته چیزی

برنامه نبود

کتاب بود

راهنمای بارداری هفته به هفته 

قشنگ نوشته بودکه این هفته جنین مثلامیشنوه یاچیزای دگه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اخي عزيزم مبارك باشه خيلي تاثير داره ولي اينكه كامل بشنوه فكر كنم از هفته ٢٠-٢٥ باشه منم از لحظه ...

منون میخونمشون حتما