2789
عنوان

پیشنهاد غذا

431 بازدید | 53 پست

هر سیر که مهمون م یاد انقد به غذا فک میکنم که نگووو

چون تازه عروسم همه اولین باره میان خونم و توقع دارن

واسه مهونای اینهفته نمیدونم چی درست کنم

سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی و زیتون پرورده و ژله خوبه؟

خورشتو نمیدونم چی درست کنم... بنظرتون چی خوبه؟؟؟ بیشتر به قورمه سبزی و خورشت بادمجون و مرغ فک میکنم نمیدونم کدومشو درست کنم... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ خوبه یه برنج سفید بکش تو دیس برا یکی از با زرشک و زعفرون.دو تا غذات همرنگ نباشن. سالاد ماکارونی همیشه اضاف میاد چون کسی نمیخوره و سنگینه سالاد کلم خوبه و شیرازی برا قورمه سبزی.ژله ام برا قشنگی سفرت خوبه. فقط مهم روی خوشه عزیزم سخت نگیر.

وای من بدتر از توام.شما خورشت بادمجونو چطوری درست میکنید؟

اولش پیازو ی کم تفت میددم بعد گوشت اضافه میکنم ی کم که تفت خورد خیلیییی کم آب میریزم که ی کم بخاپز شه بعد از 15 دقیقه گوجه رنده شده رو اضافه میکنم ادویه هارو میزنم ی کم میزارم بمونه ادویه به خورد مواد بره بعدش چن لیوان آب میریزم خورشتم که موادش پخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه میکنم شعله رو کم میکنم میارم 20 دقیقه بمونه

مهمونای اینهفتم تاحالا خورشت بادمجون درست نکردن

قورمه سبزی و مرغ

من مرغو خیلی دوست دارم من مهمونام مرغ پرتقالی میخورن درست کردنش خیلی حوصله میخواد مخصوصا وقتی باید پالم پرتقالو بگیری منم شاغل و بی حوصله خخخخخ

خورشتو چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قورمه سبزی همه دوست دارن راحتم هست با سالاد شیرازی عالیه. زرشک پلو با مرغم تقریبا همه دوست دارن که با سالاد کلم خوشمزس. سالاد کلم راحته کلم و خورد کن از هر دو رنگش خیارشور زیاااد و نخود فرنگی و سس مایونز و یه کم شوید خشک.

قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ خوبه یه برنج سفید بکش تو دیس برا یکی از با زرشک و زعفرون.دو تا غذات همر ...

شوهرم سالاد ماکارونی نمیخوره اونوقت منم خیلیییی دوس دارم درست کنم بیشتر ولاسه این تصمیم گرفتم درست کنم چون مهمونام بدجور فست فود خورن

قورمه سبزی همه دوست دارن راحتم هست با سالاد شیرازی عالیه. زرشک پلو با مرغم تقریبا همه دوست دارن که ب ...

آهان من تو سالاد کلم شوید نمیریختم باید امتحانش کنم

وای من بدتر از توام.شما خورشت بادمجونو چطوری درست میکنید؟

مثل همه خورشتا اول پیاز ریز خورد کن سبک شد گوشت بریز و بعد زردچوبه و فلفل و بعد رب یه کم تفت خورد اب بریز بذار بپزه گوشت. بعد جدا بادمجون بشور نمک بزن و تلخیش رفت سرخ کن. اخر بار که گوشت پخت بادمجونارو بریز داخل گوشت هم نزن فقط بریز توش که شکلش حفظ شه و نمک و ابلیمو بزن بذار یه ربع باشه. عالی میشه فقط شکل بادمجونات بد نشه ها هم نزن اصلا. خیلیام گوشت میکشن کنارش بادمجون میذارن تو ظرف من دوست ندارم بادمجون باید یه کم تو رب بپزه.