2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست

واي تو روخدا سخت نگير

همين ك با اين وضع اقتصادي داري دعوتشون ميكني خيليه

من ك جايي برم هر چي جلوم بذار تشكر ميكنمو و ميخورم والا بيچاره زحمت كشيده

حالا هم ي قورمه بذار با زرشك پلو

ي سالاد كاهو و ژله و نوشابه اگه خيلي خاصن مهمونات يه ماست و بوراني هم بذار

والا

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
مثل همه خورشتا اول پیاز ریز خورد کن سبک شد گوشت بریز و بعد زردچوبه و فلفل و بعد رب یه کم تفت خورد اب ...

من با پوره گوجه درست میکنم ربم میزنم

بنظرت واسه مهمون خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل همه خورشتا اول پیاز ریز خورد کن سبک شد گوشت بریز و بعد زردچوبه و فلفل و بعد رب یه کم تفت خورد اب ...

ابغوره داشتی چه بهتر چون مزه اصلیش ابغورست فقط اول ابغوره بزن بعد نمک که شور نشه 

اولش پیازو ی کم تفت میددم بعد گوشت اضافه میکنم ی کم که تفت خورد خیلیییی کم آب میریزم که ی کم بخاپز ش ...

ینی تازه عروسی هر هفته مهمون داری؟😩

❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚
خورشتو چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نکته مهم اینه رنگ دو تا غذات مثل هم نباشه مثلا زرشک شلو با مرغ و خورشت بادمجون نباشه جون هر دوتا ربی هستن. به جاش فسنجون باشه یا سبزی.  ماهیچه ام خوبه ولی هزینه داره مرغ صرفش بیشتره.

قورمه سبزی همه دوست دارن راحتم هست با سالاد شیرازی عالیه. زرشک پلو با مرغم تقریبا همه دوست دارن که ب ...

سالاد کلم ک خیار شور و نخود فرنگی نداره😳

❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚

خورشت قارچ...
قارچ خوشگل خورد کن و با کمی نمک تفت بده آبش گرفته بشه بریز تو خورشت که با گوشت قلقلی درست کردی... عالی میشه و خوشمزه البته اگه قارچ دوس دارین

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *

ععه.منم بادمجونو جدا تو اب و رب چند دقیقه مپزم و موقع کشیدن میذارم کنار بشقاب خورشت ک ریختش بهم نخوزه..اینبار میذارم تو خود خورشت .حتما بهتر میشه..فقط چند دقیقه ی اخر اضافش کنم؟؟؟