2777
2789
عنوان

اهدا تخمک

138 بازدید | 11 پست

سلام خانومای گل.صبحتون بخیر یه سوال داشتم اگه اطلاعات دارین ممنون میشم جواب بدین

من یه دختر یه ساله دارم و شیر خودمو میدم کسی تو شیردهی تخمک اهدا کرده؟؟چجوریه اصلا اهدا تخمک درد داره؟؟؟

سلام . ربطی به شیردهی نداره 

درد هم نداره چون موقع تخمک کشی بیهوش میشین و دردی رو حس نمی کنین

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

قبلا میگفتن زن شوهر دار نمیتونه بده الان که شرع و قانون تغییر کرده

شرایط اش فقط سن که بالا نباشه

یه سری دارو میدن تو روز خاص از دوره پری میری وایه تخمک کِشی اون بیهوشی خفیف داره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گروه خونیم چی؟باید با کسی ک اهدا میکنم یکی باشه؟

گروه خونی هم مهمه . باید سازگاری داشته باشه . اگر o+ باشی به همه گروه ها میتونی تخمک اهدا کنی

قبل اهدا آزمایش خون و ژنتیک و ... ازت می گیرن که مطمئن بشن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

و اینکه بستری داره؟؟؟؟؟

بستری کلا 1 ساعته

10 دقیقه بیهوش میشی و تخمک رو ازت ساکشن می کنن . بعدش 1 ساعت رو ریکاوری می مونی و بعد هم مرخص

Free Glitter Graphics