2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اَلو😏 قبل از یک سالگیش چندبار بَ بَ و ماما و جی جی گفت الآن دیگه اونارم نمیگه هروقتم بگم یک ...

نمیخوام نگرانت گلم ولی این سری بردیش دکتر بگو خودتم تو خونه مدام بهش بگو مثلا محمد بگه آب یا بگو آب چند بار بگو در طول روز تمرین کن باهاش

نمیخوام نگرانت گلم ولی این سری بردیش دکتر بگو خودتم تو خونه مدام بهش بگو مثلا محمد بگه آب یا بگو آب ...

دیگه کار از نگرانی گذشت خواهر

هروقت یه بچه همسن و سالش

یا کوچیکتر از خودش ببینم که حرف میزنه یهو انگار دلم میریزه

بیشتر نگران میشم..ولی بردمش دکتر گفت اشکال نداره و طبیعیه و از این حرفا..ولی خب چندروز دیگه میبرمش پیش یکی از استادام که روانشناسِ کودکِ

ببینم تشخیصش چیه😑

🖤

دیگه کار از نگرانی گذشت خواهر هروقت یه بچه همسن و سالش یا کوچیکتر از خودش ببینم که حرف میزنه یهو ا ...

نگران نباش پسر خاله من چهار سالگی حرف زد قبلش یه چندتا کلمه بی معنی میگفت الان فوق لیسانشو گرفته از همه بچه ها ی خالم باهوش تر و موفق تر 

عزیزم پسرتون کی حرف زد؟

5سالگی عزیزم ، ولی هنوزم خیلی ناواضح صحبت میکنه ، جمله‌بندیش تیکه تیکه و دست و پا شکسته‌ست ، و کلا هم جمله‌بندیش بیشتر از 5 ، 6 کلمه نیست.. الآن 6سالشه و هنوزم از لحاظ درک و شناخت حداقل دو سه سال از همسناش عقبه

🖤

5سالگی عزیزم ، ولی هنوزم خیلی ناواضح صحبت میکنه ، جمله‌بندیش تیکه تیکه و دست و پا شکسته‌ست ، و کلا ه ...

پس الکیه میگن تا دوسالگی اگه حرف نزد پسر بچه مهم نیست خودش درست میشه🤕تشخیص خاصی نگرفت پسرتون؟فقط تاخیر گفتار داره؟

پس الکیه میگن تا دوسالگی اگه حرف نزد پسر بچه مهم نیست خودش درست میشه🤕تشخیص خاصی نگرفت پسرتون؟فقط تا ...

اختلال تاخیریه دیگه...

و میگفتن اوتیسم بود که اصطلاحا از طیف خارج شده...

اما خب در حال حاضر مشکل اصلی همون اختلال تاخیریه...نه فقط تاخیر گفتار ، از لحاظ درک و شناخت هم تاخیر داره. چیزی متوجه نمیشه.

🖤