2777
2789
عنوان

گرفتگی رگهای مغز

15082 بازدید | 43 پست

سلام بچه هاکسی تواطرافیانش گرفتگی رگهای مغزداره؟اگه داره بگین خطرناکه یانه؟مامانم دکتربهش گفته رگهاش گرفتگی دارن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله داره متاسفانه 

واقعا؟میشه بیشترتوضیح بدی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
خب. یعنی دکتر بیشتر راهنمایی نکرده؟ 

گفت مشکلی نیست ولی مامانم احساس گیجی داره وبعضی وقتاسردرد

فک کنم با جراحی یا امپول رفع میشه .نگران نباش

آخه دکترگفته مشکلی نداره.اونوقت تواینترنت نوشته باعث سکته میشه

سلام مادرتون خوب شدن؟

خوبن عزیزم مشکلی ندارن

خوبن عزیزم مشکلی ندارن

سلام‌. مادره من هم حالشون بد میشه یه مدته بیحال میشن از حال میره رفت ام آر ای گفت گرفتگی رگ مغز داره امروز جوابش اومد. خیییلی ترسیدیم. شما مادرتون الان خوبه .  دکتر رفتن بهتر شد. درمانش چجوریه داروییه یا عمله . خیلی نگرانم میشه یکم توصیح بدی . ممنون میشم

سلام‌. مادره من هم حالشون بد میشه یه مدته بیحال میشن از حال میره رفت ام آر ای گفت گرفتگی رگ مغز داره ...

سلام عزیزم نترس والا چیزیش نیست که مشکلی نداره فقط هروقت عصبی میشه ازهوش میره اصلاهم دیگه دکترنرفت چون بدش میادازقرص نمیخوره. مامان شما دکترچی بهش گفت؟ 

سلام‌. مادره من هم حالشون بد میشه یه مدته بیحال میشن از حال میره رفت ام آر ای گفت گرفتگی رگ مغز داره ...

فقط خوابش خیلی کمه