2777
2789
عنوان

حرف مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 26 پست
عزیزم منم فکر میکنم به حرف مردم نباید اهمیت داد ولی بعضی وقتها از ترس حرف مردم مثلا یه دختر خانوم بی ...

بله قطعا همینه ...قرار نیست خارج از چارچوب و عرف عمل کرد ...تو متن هم هست باید آدم ها چارچوب داشته باشن ..اتفاقا وقتی آدم ها یه سری ارزش ها دارن خودشو نمیسپارن به یه سری روابط بی پایه و بی سر و ته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بعضى جاها بخاطر اينكه نيش وكنايه اذيتت ميكنه حرف مردم مهم ميشه جايي كه كارى به كارت نداشته باشن حرفى پيش نمياد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
گیر من ، همون پدر و مادره😞

هیچکس پدر ومادر نمیشه باور کنید ...اکثر مواقع هم درست میگن ...میدونی نباید از اینور بوم هم افتاد یعنی نه توجه و زندگی واسه مردم و نه اینکه دست به دیوونگی زدن ...ولی خوب در مورد خانواده ها هم گاهی یه کارایی میکنن فقط واسه حرف مردم 

هیچکس پدر ومادر نمیشه باور کنید ...اکثر مواقع هم درست میگن ...میدونی نباید از اینور بوم هم افتاد یعن ...

وقتی خودشون با کاراشون جلوی پیشرفتت رو میگیرن😞

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

خب بعضى جاها بخاطر اينكه نيش وكنايه اذيتت ميكنه حرف مردم مهم ميشه جايي كه كارى به كارت نداشته باشن ح ...

موضوع اینه که مردم همبشه حرفی واسه گفتن دارن ...و کسی که اهل قضاوت مردم باشه مطمئن باشید شما هرکاری کنید یه حرفی میزنن ...و اون دسته انقدر کم عقل هستن که نیش و کنایشون مهم نباشه گرچه سخته ...همین جا خیلی ها به عنوان مثال واسه سرویس طلا ازدواج و حرف مردم به مشکل خوردن ...و زندگی دوتا جوون از هم میپاشه واسه اینکه عمه سوسن و خاله کوکب گفتن چرا سرویس نداره یا سر جهاز برون این رسم مسخره خیلی ها تو استرسن ...این چیزا باید بهش بی توجهی بشه کاملا

وقتی خودشون با کاراشون جلوی پیشرفتت رو میگیرن😞

شاید از نظرشون اون کار پیشرفت تلقی نمیشه ....باید وارد گفتگو شد ...تنها راهش همینه ...شاید هم اون کار از زعم شما پیشرفت و واقعا نیست 

موضوع اینه که مردم همبشه حرفی واسه گفتن دارن ...و کسی که اهل قضاوت مردم باشه مطمئن باشید شما هرکاری ...

آره خيليا از عهده مخارج بچه برنميان ولى بخاطر نيش و كنايه و حرف مردم بچه دار ميشن كه بهشون انگ نازايي نزنن خيليا رو من ديدم تو همين نى نى سايت از همين مسأله رنج ميبرن كاش واقعا حرف مردم ارزش نداشت هركس راهشو خودش انتخاب ميكرد

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خوبه ما مرد نیستیم ک بگیم حرف مردم چیه ههههه

😂😂

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

حرف مردم فقط باید در حد مشورت باشه 

برای حرف درآوردنا و غیبتاشونم باید ی گوشمون در باشه ی گوشمون دروازه

در مورد پدر و مادر هم میخواستم عرض کنم که توی هر نسبتی همه جور آدمی پیدا میشه همه ی ما هم حق داریم هم وظیفه

پدر و مادر نباید اهل سرکوفت توسری فش زخم زبون حرف دراری محدود کردنای بی مورد تصمیم گیری برای این و اون مستضعف نشون دادن این و اون  و خود مرکز بین و... باشند