2777
2789
عنوان

حرف مردم

545 بازدید | 26 پست

🍃🍇

نگرانِ حرفِ مردم اگر نبوديم

مسيرِ زندگيمان طورِ ديگرى رقم ميخورد

دوست داشتن هايمان را راحت تر جار ميزديم

لباسى را بر تن ميكرديم كه سليقه ى واقعيمان بود

آرايشى ميكرديم كه دوست داشتيم

دلمان كه ميگرفت،مهم نبود كجا بوديم،

بى دغدغه اشك ميريختيم

صداى خنده هايمان تا آسمانِ هفتم ميرفت

با پدر و

مادرمان دوست بوديم

حرفِ يكديگر را ميخوانديم

نگرانِ حرفِ مردم اگر نبوديم،

خودمان براى خودمان چهارچوب تعريف ميكرديم

روابطمان را نظم ميداديم

دخترها و پسرهايمان،

حد و مرزِ خودشان را ميشناختند

نيمى از دوست داشتن هايمان،

به ازدواج منجر ميشد

نگران حرف مردميم اما

كه چگونه رفتار كنيم كه مبادا پشتِ سرمان حرف بزنند

كه مبادا از چشمشان بيفتيم

كه مبادا قطع شود روابط خانوادگيمان

ما در دورانى هستيم

كه نه براى خودمان

براى مردم زندگى ميكنيم!

🍃🍇

ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی من ک حرف مردم عنمم نیس

چون هیشکی ب درد هیشکی نمیخوره 

اصن در کل ما روابطمون با اقوام و اینا کمه و راضی ام

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که حرف مردم برام مهم نیست در موردم. 

همونجور که دوست دارم زندگیمو میکنم 

من حرف خدا برام مهمتره تا حرف مردم! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من که حرف مردم برام مهم نیست در موردم.  همونجور که دوست دارم زندگیمو میکنم  من حرف خدا ب ...

آفرین برشما ...حس کردم تو اکثر تاپیک ها خیلی از تصمیماتشون بر پایه حرف مردم هست 

ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی من ک حرف مردم عنمم نیس چون هیشکی ب درد هیشکی نمیخوره  اصن در کل ...

خوبه ما مرد نیستیم ک بگیم حرف مردم چیه ههههه

کاربر قدی ام.پسورد ورودام فراموش کردم
آدم نباید به حرف مردم اهمیت بده ولی وقتی اهمیت نمیده این گل و بلبلی که شما توصیف کردی نمیشه

مثلا کدوم قسمتش به نظرت ؟؟؟؟من چون حس کردم 90 درصد تاپیک هایی که میزنن اینجا توش حرف و نظر مردم دخیل هست که اگر نبود اینجور رقم نمیخورد سرنوشت بعضیا ...حتی دیدم اینجا طلا میفروشن میخوان بدل بگیرن واسه حرف مردم یا اسم بچه انتخاب میکنن برای حرف مردم در این حد پیش و پا افتاده

شما خودت شروع کردی؟

من همیشه پدرو مادرم از بچگی بهم میگفتن کاری که درسته انجام بده به حرف دیگران توجه نکن ...الانم معروفم به اینکه بخوام کاری کنم میکنم به نظر دیگران اصلا توجه ندارم ...گرچه ماشالله بعضیا به زور میخوان نظرشونو تحمیل کنن ...ولی خوب جاهایی هم بوده که ترس قضاوت مردم رو داشتم 

مثلا کدوم قسمتش به نظرت ؟؟؟؟من چون حس کردم 90 درصد تاپیک هایی که میزنن اینجا توش حرف و نظر مردم دخیل ...

عزیزم منم فکر میکنم به حرف مردم نباید اهمیت داد ولی بعضی وقتها از ترس حرف مردم مثلا یه دختر خانوم بیشتر مواظب روابطش هست با گرگ اطرافش دربعضی مواقع بدم نیست اعتدال