2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظرتون برای زیست کتاب نشر حتما باید کار بشه؟

اگه کتابای دیگه ای مثل خیلی سبز و ای کیو و تخته سیاه داشته باشیم

به نظرتون برای زیست کتاب نشر حتما باید کار بشه؟ اگه کتابای دیگه ای مثل خیلی سبز و ای کیو و تخته سیا ...

ببینید نشر الگو توی زیست شناسی استانداردترین کتاب از نظر تست ها هستند

کتابی مثل تخته سیاه و خیلی سبز تست های خوبی دارند اما به اندازه نشرالگو متنوع و قوی نیستند

آی کیو تستای زیادی قوی داره فقط و فقط درصورنی سراغش برین که زیستتون رو خیلییی قوی کرده باشین وگرنه اعصابتون بهم میریزه

نشرالگو به همه پیشنهاد میشه 

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡
ببینید نشر الگو توی زیست شناسی استانداردترین کتاب از نظر تست ها هستند کتابی مثل تخته سیاه و خیلی سب ...

خیلی ممنون 

چندوقت بود سوالم شده بود چه خوب شد ازتون پرسیدم مرسی

راستی شما فکر میکنید از الانم میشه به رتبه ی خوب امیدور بود؟؟

من خیلی وقته شروع کردم ولی چون با یه روش اشتباه جلو رفتم هیچی عایدم نشد و کل پاییزم حروم شد الانم خیلی نگرانم گرچه که میخونم همچنان

راستی شما فکر میکنید از الانم میشه به رتبه ی خوب امیدور بود؟؟ من خیلی وقته شروع کردم ولی چون با یه ...

عزیزم شرمنده بابت اینکه دیرجواب دادم.الان دیدم

ببینید هیچی تو این دنیا غیرممکن نیست اگر واقعا واقعا بخواینش و براش از جون مایه بذارین و تلاش کنین

الان تاکنکور6ماه فرصت هست.یه دانشجوی پزشکی  یا داروسازی تو بازه6ماهه میتونم به قطع بگم 5برابرحجم درسای کنکور رو باید بخونه و امتحان بده.می بینید؟هیچی غیر ممکن نیست

تمام تمرکزتونو بذارین رو درس و باقدرت و شیوه صحیح جلو برین

مطمئنم تو این۶ماه میتونید یه رتبه فوق العاده کسب کنید🤗

راستی شما فکر میکنید از الانم میشه به رتبه ی خوب امیدور بود؟؟ من خیلی وقته شروع کردم ولی چون با یه ...

راستی نگرانی و اضطراب و استرس دشمن موفقیته

ذهنتونو خالی کنید از هرچی نگرانیه

عزیزم شرمنده بابت اینکه دیرجواب دادم.الان دیدم ببینید هیچی تو این دنیا غیرممکن نیست اگر واقعا واقعا ...

وای عزیزم مرررررسیییی واقعا دلگرم شدمممم

فدای تووو

راستی دشمنت شرمنده خیلی لطف کردی جواب دادی گلم  

وای عزیزم مرررررسیییی واقعا دلگرم شدمممم فدای تووو راستی دشمنت شرمنده خیلی لطف کردی جواب دادی گلم ...

خواهش گلم

خبر موفقیتتو بشنویم به زودی زود😘