2777
2789
عنوان

Happy new year

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 80 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعطيلاتو ميدونم شروع شده سال نو رو ميخوام بدونم 

سال نو امشب ساعت ۱۲ شب

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
فرقشو بگو خواهر😁کریسمس سالروز تولد حضرت مسیح فقط؟

آره کریسمس میلاد مسیح و عید مسیحیاست 

ولی سال نو میلادی ...مال غیر مسیحی ها هم هست...مال جهانیان

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
ایشالا کله هویجی منو قبول کنه سال بعد این موقع یو اس  باشم    

خوشبحالت ایشالا 

خوب تقویم رو توگفتی؟😬

منم به نوبه ی خودم سال نو رو به اونایی که تو خونشون توالت فرنگی دارن تبریک میگم😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

حالا ک این روز تبریک گفتی حق نداری نیمه شعبان با ما نذری بخوری😕😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خیلی خوب گفتی👌🏻😁کسی دگ نمیتونه بیاد دعوا مباارکه😍

آره بابا.آدم جرات نمیکنه والا