2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیشب یه قیمه خیلی خوشمزه پختم!صبح مثل احمقا وایستاده بودم در یخچال قیمه بو میکردم   & ...

😅😅😅😅 عزیزم نوش جان .... منم اخه قیمه هام همیشه خوشمزه است

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
چقدر شما مسخره اید  😐واقعا متاسفم واست  اینجا اومدی تیکه بندازی😑

آخه راس میگه خب مگه وقتای دیگه شام نمیپزی ،واسه منم سوال پیش اومد

زرسک پلو مرغ

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
چقدر شما مسخره اید  😐واقعا متاسفم واست  اینجا اومدی تیکه بندازی😑

من مسخره نیستم تو وحشی هستی.انقد تو خونه بهت توهینو بی احترامی کردن که فک میکنی همه منظور دارن.بی تربیت

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

راس میگه دیگه چرا توهین میکنی واسه منم سوال پیش اومد پگه همیشه نمیپزی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ماکارانی ... لوبیا پلو ... مرغ سوخاری ... کوکو مرغ ... قیمه قورمه پیراشکی خیلی چیزا میشه عزیزم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺