2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد پرخاشگری

چیز بدی نگف که اون حرفا رو زدی

جنبه تبادل نظر و سایت عمومی رو ندارید تاپیک نزنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کوکو مرغ چجوریه🤔🤔🤔

سینه مرغ با سیب زمینی و پیاز و ارد و نمک فلفل زردچوبه ورز میدی بعد عین کتلت و شامی و کوکو های دیگه سرخ میکنی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من عقد کردم هنوز خونه مامانمم😂مامانم غذا درست میکنه 

خب بگو دختر

الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر

اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که بتونی سنگ تموم بزاری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خب بگو دختر الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که ب ...

خونه خودمون ولی شوهرم صدرصد میاد ببینه چیکار کردم😂😂شوهرم آشپزیش عالیه😂😂

مثلا چی 🤔🤔🤔🤔

یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها

لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت بپزه بگو خودم پختم😆😆😆😆😆😆😆😆😆

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت ب ...

😂😂😂شوهرم میفهمه😂😂 اخه میدونه چی بلدم بپزم😂😂😂یه بار خورشت سبزی پختم شوره شور شد😂😂😂