2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چقد پرخاشگری

چیز بدی نگف که اون حرفا رو زدی

جنبه تبادل نظر و سایت عمومی رو ندارید تاپیک نزنید

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کوکو مرغ چجوریه🤔🤔🤔

سینه مرغ با سیب زمینی و پیاز و ارد و نمک فلفل زردچوبه ورز میدی بعد عین کتلت و شامی و کوکو های دیگه سرخ میکنی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من عقد کردم هنوز خونه مامانمم😂مامانم غذا درست میکنه 

خب بگو دختر

الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر

اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که بتونی سنگ تموم بزاری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خب بگو دختر الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که ب ...

خونه خودمون ولی شوهرم صدرصد میاد ببینه چیکار کردم😂😂شوهرم آشپزیش عالیه😂😂

مثلا چی 🤔🤔🤔🤔

یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها

لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت بپزه بگو خودم پختم😆😆😆😆😆😆😆😆😆

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت ب ...

😂😂😂شوهرم میفهمه😂😂 اخه میدونه چی بلدم بپزم😂😂😂یه بار خورشت سبزی پختم شوره شور شد😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز