2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد پرخاشگری

چیز بدی نگف که اون حرفا رو زدی

جنبه تبادل نظر و سایت عمومی رو ندارید تاپیک نزنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کوکو مرغ چجوریه🤔🤔🤔

سینه مرغ با سیب زمینی و پیاز و ارد و نمک فلفل زردچوبه ورز میدی بعد عین کتلت و شامی و کوکو های دیگه سرخ میکنی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من عقد کردم هنوز خونه مامانمم😂مامانم غذا درست میکنه 

خب بگو دختر

الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر

اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که بتونی سنگ تموم بزاری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خب بگو دختر الان خونه ی خودتون میخوای بپزی یا خونه ی مادر شوهر اگه خونه مادرشوهری یه چیز آسون که ب ...

خونه خودمون ولی شوهرم صدرصد میاد ببینه چیکار کردم😂😂شوهرم آشپزیش عالیه😂😂

مثلا چی 🤔🤔🤔🤔

یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها

لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت بپزه بگو خودم پختم😆😆😆😆😆😆😆😆😆

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
یه چیزی که قبلا پخته باشی چندبار ،لازانیای پرملاتم خوبه ها لیخیال تو این کاره نیستی بده مامانت ب ...

😂😂😂شوهرم میفهمه😂😂 اخه میدونه چی بلدم بپزم😂😂😂یه بار خورشت سبزی پختم شوره شور شد😂😂😂