2821
2789
عنوان

اپیلاسیون

441 بازدید | 32 پست

سلام

دیروز برااولین باررفتم اپی کل بدن

عجییییییب دردناک بود 😟😟😟

پشمالوئم هسم و ریشه موهابخاطر ژیلت محکم شده بودن

امیدی هست برا بار دوم کمتر درد داشته باشه؟؟؟؟

ازالان استرس ماه دیگه روگرفتم😕

بعداینکه روغن رازیانه تاثیرداره توکاهش رشد موها؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

اپیلاسیون عالیه عزیزم فقط زیربغلت نکن چون غددلنفاوی وصله به سینه ومنجربه توده توسینه میشه.من خودم از روعن رازیانه استفاده میکنم بعداز هربار اپیلاسیون روزی س باربزن بدنت یاناحیه ات ریشه موهات سست میشه من الان اینقدموهام صعیف شده ک باموچین یاموگیرمیکنم خودم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اپیلاسیون عالیه عزیزم فقط زیربغلت نکن چون غددلنفاوی وصله به سینه ومنجربه توده توسینه میشه.من خودم از ...

ممنون گلم.روغن رازیانه ی عطاریا خوبن؟ یاخودم درست کنم

گرم مزاجم زودجوش میزنم رازیانه باعث جوش نشه؟؟

فقط سری اول اونقدر دردناکه بعداً خوب میشه فقط وسطش اصلا ژیلت یا پودر یا چیز دیگه ای نزن

خدااز دهنت بشنوه. چششم میترسم دیگه ژیلتواینابزنن😆😆

آره عزیزم.سری اول دردش وحشتناکه اونقد که من فشارم افتاده بود.ولی دفعه های بعدی کمتر میشه و قابل تحمله.چندبارم اپیل کنی نازک و کم میشه موها دیگه اصلا ژیلت نزن

آره عزیزم.سری اول دردش وحشتناکه اونقد که من فشارم افتاده بود.ولی دفعه های بعدی کمتر میشه و قابل تحمل ...

غلط بکنن ژیلت بزنن دیگه😂

اخ نگو وسط کار میخواسم لفت بدم😂

ممنون گلم.روغن رازیانه ی عطاریا خوبن؟ یاخودم درست کنم گرم مزاجم زودجوش میزنم رازیانه باعث جوش نشه؟؟

ا خودشون گرفته باشن اره ولی این صنعتیاملوم نیست چی قاطیش میکنن.طبع رازیانه فک کنم گرم ونمیدونم برات جوش میاره یا ن.پوست بدن اندازه صوزت حساس نیس