2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
آره عزیزم.سری اول دردش وحشتناکه اونقد که من فشارم افتاده بود.ولی دفعه های بعدی کمتر میشه و قابل تحمل ...

ولی ی مشکلی ک هست اینه که واس اپی باید مو بلندباشه یکم،بعد ی جشنی پیش بیاد و اینا مجبوری ادم متوسل میشه ب ژیلت😢

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی ی مشکلی ک هست اینه که واس اپی باید مو بلندباشه یکم،بعد ی جشنی پیش بیاد و اینا مجبوری ادم متوسل م ...

نه من اصلا اینکارو نکردم تا حالا.همیشه هم موها بلند بشه لباس پوشیده میپوشم چه تو خونه چه جشن باشه لباس استین دار میپوشم.

نه من اصلا اینکارو نکردم تا حالا.همیشه هم موها بلند بشه لباس پوشیده میپوشم چه تو خونه چه جشن باشه لب ...

خو من ک متاهلم همیشه باید تمیز باشه بدنم😣

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
ولی ی مشکلی ک هست اینه که واس اپی باید مو بلندباشه یکم،بعد ی جشنی پیش بیاد و اینا مجبوری ادم متوسل م ...

اتفاقا منم همینو ازش پرسیدم هرگزینه ای گفتم گف نه😆 گفتم بااپیلدی بزنم گف اونم خوب نیس ولی بهترازروشای دیگس

بنظرم بدنباشه 

اخه ی چیز دیگه. موهای زیربغل ک زودتراز بقیه جاها رشد میکنن اگ منتظربمونی بقیه بلند بشن ک تااونموقع زیربغل ی خروار شده

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
خو من ک متاهلم همیشه باید تمیز باشه بدنم😣

منم متاهلم😁نه بابا پررو نکنید این مردارو خخخ.البته من یه ماه یبار میرم .دو هفته اش که تمییزه تمییزه.یه هفته پریودم .فقط هفته اخرش بلند شده دیگه

عزیزم منم مثل تو بودم 

از رازیانه خبر ندارم 

ولی تا ۵ماه اول گریه میکردم از درد اما الان دیگه عاوی شده یعنی یکم اولش درد میکنه بعد انگار بیحس میشی یا عادت میکنی 

پیگیر باشه و مداوم برو 

من موهام خیلی کم شده بخصوص زیربغل و بیکینی 

اصلا از ژیلت و چیزای دیگه استفاده نکن به هیچ عنوان چون تمام زحمتای دردی که کشیدی به باد میره

منم انقدر ریشه بیکینیم محکم بود که خون میومد 

عزیزم منم مثل تو بودم  از رازیانه خبر ندارم  ولی تا ۵ماه اول گریه میکردم از درد اما الان ...

مرسی😘

5ماه اول😕😕😕😕😕😕😕😕😕

لااااااایک ننننکنییید لدفن