2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به جرعت میتونم بگم الان کسی نیس که خیانت نکنه...یکی چتی..یکی چشمی.. یکی با رابطه جنسی..یکی ...

عجب!!!😲😕 نه عزیزم شاید دور و بر شما اینجوری بودن مردا همچین چیزی درست نیست 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
اره یهو اومدم خونه دیدم. من بجز گریه و شکایت کاری نکردم اما اون داغونه و همش التماس میکنه. زنه هم فر ...

من مردم . هر مردی وسط همچین غلطی بگیریش به گوه خوردن میافته .داغون کدومه . زبونم لال اگه زن جای مرد بود اونم میگفت آخی همسرم داغونه . خودتو گول نزن آبجی . شوهر شما هنوز نمیدونه تعهد یعنی چی

نه بچه ندارم. میگه اشتباه کردم. میگه یهویی تورو که اون لحظه دیدم به خودم اومدم

عزیزم خودتو گول نزن یکبار زندگی میکنیم و ارزش نداره یک لحظتو با وجود چنین ادمی تلف کنی .اولش سخته ولی زود فراموش میکنی یه روزی میگی چرا زودتر جدانشدم .هیچ چی ارزش یه روان سالمو نداره .حالا تورو تو اون وضعیت دیده به خودش اومده .میخکاست نیاد خوبه سکته نزده

من مردم . هر مردی وسط همچین غلطی بگیریش به گوه خوردن میافته .داغون کدومه . زبونم لال اگه زن جای مرد ...

ایووووول خوشم اومد حرف منو زدی همش تو کامنتا دنبال همیچین چیزی بودم ببینم کسی میگه یا نه خودم بگم که دیدم شما گفتی دقیقا با نظرتون به شدددددت موافقم احسنت👌👏👏👏

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... 💍❤

انشالله خدا گره از کارتون بگشاد. متوسل ب خدا شو عزیزم . من خودم همراه یکی از دوستام رفتم مشاوره اولین حرف مشاوره این بود چرا بزرگترا رو خبر نکردی . با اینکه دوسال میگذشت از قضیه خیانت و رابطه شوهرش گفت همین الان پدرت رو خبر کن و در جریانش بذار اما خب دوست من دوتا بچه داره و بخاطر بچه هاش بازم ب کسی نگفت و الان یه رابطه ی سرد و بی روح بینشون حاکمه و مرده دنبال هرزگی. . اشتباه میکنی خواهر من بخدا اشتباه میکنی حتی اگه دوستشم داری بیهوده است عمر کوتاه ما آدما آخه کفاف میده تا صبر کنیم واسه همچین مردایی . عزیزم خودتو دریاب خیلیا آرزو دارن جای تو بودن و بچه ای درمیون نبود تا با اسودگی خاطر طلاق میگرفتن. عزیزه من خواهشا خودتو نابود نکن تو لیاقتت بهترینه . خدا رو چ دیدی انشالله یه موقعیت بهتر گیرت بیاد. اخه درسته ما زنا در همه موقعیتها میخایم ببخشیم و چشم رو همه چی ببندیم بخاطر عواطف حساسمون. منطقی برخورد کن . دوست نداری که دو دروز دیگه بچه هات بابایی داشته باشن با همچین وضعیتی؟

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
من مردم . هر مردی وسط همچین غلطی بگیریش به گوه خوردن میافته .داغون کدومه . زبونم لال اگه زن جای مرد ...

دقیقا

کدوم مردی مچ زنشو توی تختخواب میگیره بعدش می مونه که "زندگیش" حفظ بشه

و خدا برای من کافیست.....

شماهایی ک دارید پیشنهاد طلاق میدید فقط شعار میدید پاش بیفته ک انشالا کسی این روزا رو نبینه هیچ کس طلاق بگیر نیست بچه و این چیزا بهانس و اینکه یه زن مطلقه نمیتونه تنها زندگی کنه منظورم نیاز عاطفی و جنسی از کجا معلوم نفر بعدی خیانت کارنباشه اگه ی تاپیک بزنیم برای کسایی ک خیانت دیدن آمار خیلی خیلی بالایی داره

لایک نکنید لطفا🙏