2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 43 پست

استارتر یعنی لیاقت تو اینه؟؟؟

انقدر بی ارزشی؟؟؟

ببخشید که اینو میگم ولی واقعا متاسفم برات شمایی که واسه خودت ارزش قائل نیستی و وایسادی داری زندگی میکنی توقع بیشتر از اینم از شوهرت نداشته باش..

خیانت مثل یه زخم عمیق که جاش خوب نمیشه منم بارها خیانت دیدم ولی به خاطر بچه هام سوختم وساختم به هیچ کس هم نگفتم حتی مادرم چون همه زندگیم بچه هامن وبه نظرم طلاق راه بدتر ولی متاسفانه کسی که خیانت میکنه دیگه براش عادت وبیماری میشه مثل سیگارکشیدن نه نمیتونه ترک کنه ولی امان ازدلی که تا ابد میسوزه شوهرمن هم همش اظهار پیشیمانی میکنه ولی بازتکرار میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چی بگم دوست ندارم قضاوتت کنم اما رو اعتمادبه نفست کن بهتر بری پیش یه مشاور این اقا دلبسته تو نیست اگه واقعا این حرفایی که گفتی در موردش درست باشه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

حداقل باید ی عکس العمل جدی نشون بدی گریه وزاری چیه دخترخوب.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

بچه نداری جون و جوونیت رو بردار برو......اگه این زندگی قسمت تو نبوده و نشده...مطمئن باش قسمت هیچ کس دیگه ام نمیشه.....فقط برو....کاش منم بچه نداشتم میرفتم.....ناشکری نمیکنم ولی زندگی من فقط فقط دلیل اش خوشبختی پسرمه....خوب فکرکن

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
خیانت مثل یه زخم عمیق که جاش خوب نمیشه منم بارها خیانت دیدم ولی به خاطر بچه هام سوختم وساختم به هیچ ...

درد منو شمارو فقط امثال ما میدونن. تا همین چند وقت پیش منم برای کسایی که خیانت میدیدن مثه همین کاربرا نسخه میپیچیدم امبقول شماا امان از دل ما

استارتر ابنجور مردا درست شدنی نیستن بخدا،من ازین مردا زیاد تو فامیل و بین همکارام دارم..

خودتو پیرنکن تابچه نداری جداشو درغیراینصورت دلتو باید سنگ کنی...

اصلا به التماساش توجه نکن..

مردی که تو خونه خودش یه هرزه بیاره و راحت کارشو انجام بده ازخط قرمزای یه زن گذشته...

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

ببین به جرعت میتونم بگم الان کسی نیس که خیانت نکنه...یکی چتی..یکی چشمی..

یکی با رابطه جنسی..یکی ام با فک کردن بهش و خودشو خالی کردن....بخدا دیدم که میگم..

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

وضعیت شما مثل مادرشوهر منه.از روز عقدش خیانتای شوهرشو دید.به خاطر بچه هاش چیزی نمیگفت تا الان همه جورشو دیده شاید بدتر شما.شوهرش اصلا عوض نشد الانم یه همسن بچشو عقد کرده و بچه داره.پدر شوهرم خیلی از نظر اجتماعی جایگاه بالایی داره و وضعشم خوبه ولی چه فایده

نه بچه ندارم. میگه اشتباه کردم. میگه یهویی تورو که اون لحظه دیدم به خودم اومدم

عزیزم بچه نداری خیلی دستت واسه جدایی بازه واسه خاطر کی موندی تو این زندگی؟به خاطر خودت؟که چیزی جز عذاب برات نداره یا واسه شوهر خیانتکارت که درست بشو نیست؟!!

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
شوهرت عاشقته ولی بیماری داره.حالاکه بچه نداری وزن میاره توخونه فرداباردارشی صدبرابرانجام میده

چقد با نظر شما موافقم.. بیماری خودکم بینی داره. مردا تو مسایل جنسی دوس دارن خودی نشون بدن. این فکر میکنه اگه رابطه های جنسی بالا وزیاد داشته باشه بهش یه جور خوب نگاه میکنن. نمیدونم متوجه شدین حرفمو

خیانت مثل یه زخم عمیق که جاش خوب نمیشه منم بارها خیانت دیدم ولی به خاطر بچه هام سوختم وساختم به هیچ ...

تو منی یا منتوام منم فقط بخاطر بچه هام موندم وگرنه حتی مهریه هم نمیخوام ازش میرفتم و برنمیگشتم

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

یه فکراساسی براخودت بکن اونایی که باخیانت سرمیکنندبه خاطربچسون مجبودن یااینکه پشتوانه بعدطلاق ندارن.حالتشمایاجداشوتابچه نداری یااینکه اساسی شوهرتواصلاح کن وروانپزشکی همببرش وهم مشاوره.همین دوراه جلوپاته وگرنه بشین تماشاکن 

🩷🩷