2821
2789
عنوان

خیانت

856 بازدید | 43 پست

من از شوهرم همه مدل خیانت دیدم... دقت کنین دیدم نه اینکه بشنوم.. رابطه با غریبه رو تخت خودم. عکسای دونفره با یه دختره و انواع چت... دلم اشوبه. کاش میشد اروم شم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به روش اوردی که چرا اینکارو میکنه.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

یعنی رابطه رودیدی عکس العملشون چی بود خودت چیکارکردی.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
به روش اوردی که چرا اینکارو میکنه.

التماس میکنه. گریه میکنه. دست و پامو میبوسه که ببخشمش و یه فرصت دیگه بهش بدم ولی من با اینکه دوس دارم ببخشمش اما چیزایی که دیدم نمیذاره حتی بخوابم

به همین راحتی؟امیدوارم خیانت نبینی.ولی اگه دیده باشی متوجه میشی زندگی ای که به سختی ساختی و براش جنگ ...

چرا به همین راحتی باید جدا شی 

چون داره به زنانگیت ، به شعورت ، به وجودت توهین میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به همین راحتی؟امیدوارم خیانت نبینی.ولی اگه دیده باشی متوجه میشی زندگی ای که به سختی ساختی و براش جنگ ...

کدوم زندگی به چهارتا در و تخته میگی زندگی؟! همسرت اصلا ماله تو نیست باتوزندگی نمیکنه عملا وقتی همه جور رابطه ای داره عجیبه به چی دل بستی که موندی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بعضی اقایون درست نمیشن هرچقدرم فرصت بدی چون تنوع طلب هستن و عادت کردن به هوس بازی

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...