2821
2789
عنوان

قهر كردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
٢٤ شوهرم ٢٩ بابا شايد ما اصلا تو يه ساختمون نبوديم. اون مرقع چيكار ميخواست بكنه؟ بايد بتونه مواظبم ...

خب نمیدونه باید چیکار کنه...بنده خدا مگه تا حالا از کسی پرستاری کرده که بلد باشه....به نظر منم عصبی شدی از رفتاراش اما بگذار به حساب بلد نبودنش

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
نه به هیشکی زنگ نمیزنن کار خاصی هم نمیکنن میگن استراحت کن تا خوب شی

دكتر نميبرن؟ خودشون تلاشي نميكنن واقعا؟؟؟ 

شوهر من فقط بلده اب بياره نهايتا اب قند 

حالا درد و مريضي هرچي كه باشه 

خدايا مرسي ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گريه م به خاطر بحث اولم بود كه همسرم سعي ميكرد بگه حق با توئه و گريه نكن.  خوشبختانه به اين مو ...

صجيح

ولى حالا جدى جدى منم جاى همسرتون بودم دوتا راه به ذهنم ميرسيد يكى شمارو ببرم درمانگاه يكيم زنگ بزنم به مادر محترم شما

به نظرتون كار ديگه اى از دست اين بنده خدا بر ميومد؟

😐 خواهرگلم اینم شد موضوع دعوا و قهر اخه؟ منم هروقت مشکل داشته باشم با ماشین میارتم خونه مامانم و م ...

بخدا دوست ندارم دعوا كنم منم 

گفتم حتما بقيه شوهرا يه كار مفيد ميكنن فقط اين بلد نبست هي وصله به مامان من 

خدايا مرسي ❤️
همسرم مگه حامله ست؟؟؟ خب طبيعتا ادم بايد بيشتر مواظب باردارا باشه خداقل يه كاري بلد باشه اينجور مواق ...

ربطی ب حاملگی نداره

ببین خودت هم جوابی نداری. یعنی نمیدونی اگه ی روز حالش بد شه براش چکار میکنی

ی توقعاتی داری که خودت هم نمیدونی دقیقا چیه.

وگرنه یبار بش بگو وقتی حالم بد میشه فلان کار و برام انجام بده

بهتره بجای تمرکز روی اون که چکار کرد چکار نکرد

ب خودت فکر کنی چرا اینقدر ضعیف و شکننده ای

فکر کن از خودت بپرس تو این قهرو صحبت و توقعی که ازش  داری دنبال چی هستی؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
صجيح ولى حالا جدى جدى منم جاى همسرتون بودم دوتا راه به ذهنم ميرسيد يكى شمارو ببرم درمانگاه يكيم ...

يعني واقعا همه مردا همينطورن؟؟؟ كسي بلد نيست كاري بكنه يا سريع دكتر ببره؟ 

دكتر رفتن رو هم معمولا دير ميگه چون بهونه ش اينه كه مامان من سفارش كرده اول به من خبر بده. مامانم پرستاره چون 

خدايا مرسي ❤️
اره خب مگه مرداي ديگه چيكار ميكنن؟؟؟ همه به مادر زنشون زنگ ميزنن؟؟؟ 

تو همین الان هم داری حرص میخوری .فکر کنم مال بارداری باشه این حساس شدنت .

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
بخدا دوست ندارم دعوا كنم منم  گفتم حتما بقيه شوهرا يه كار مفيد ميكنن فقط اين بلد نبست هي وصله ...

همه اینا بخاطر حساسیت دوران بارداریه

شمام یه لحظه فکر کن که همسرت چکاری میتونست بکنه و نکرد؟

فوقش میگفت دراز بکش و یه لیوان آب قند میورد

بنظرم بهترین کارو کرده که تو این مورد حساس ب مامانت زنگ زده چون تجریش بیشتره

عـاشقِ دو نـفـرم ، چـون سـه نَـفَــرسـت خـونـوادم😍
بخدا دوست ندارم دعوا كنم منم  گفتم حتما بقيه شوهرا يه كار مفيد ميكنن فقط اين بلد نبست هي وصله ...

تو خودت باید اول مواظب خودت باشی انتظار داری اون مواظب تو باشه!؟؟؟؟

اگه اونم ی روز حالش بد بشه تو کار خاصی انجام نمیدی

مگر اینکه پزشک باشی

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

فقط میتونم بگم خوش بحالت که حاملگیت ایقد برای خودت و همسرت خاصه که با کوچکترین دردی انتظارت اینه خیلی از مردا براشون عادیه ناز زنشون رو نمیکشن 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
يعني واقعا همه مردا همينطورن؟؟؟ كسي بلد نيست كاري بكنه يا سريع دكتر ببره؟  دكتر رفتن رو هم معم ...

گفتم كه ببرم درمون گاه

ولى چون مادر محترمه پرستاره همسرتون شايد منطقى ترين كارو كرده

ربطی ب حاملگی نداره ببین خودت هم جوابی نداری. یعنی نمیدونی اگه ی روز حالش بد شه براش چکار میکنی ی ...

اون خيلي دير به دير مريض ميشه ولي من هركاري ازم بربياد انجام ميدم كاري كه واقعا مربوط به دردش باشه. نه اينكه فقط برم اب بيارم. 

دنبال اينم كه در اينجور مواقع كمي زرنگ باشه. محكم باشه. ببينم كه ميتونه كاري انجام بده. همش وصل مامانم نباشه

يه كم خيالم راحت باشه كه اگه تنها بوديم ميتونه از پس مشكلمون بربياد 

بتونم شب با خيال راحت بخوابم بدونم اوني كه خونه كنارم خوابيده حواسش هست و ميتونه كمكم كنه. 

بخدا مادر زن همه مردا كنارشون نيستن. مادر زن همه پرستار نيستن. همه حرفم اينه كه فكر كن تنها يه شهر ديگه ايم. 

اما بازم زود زنگ ميزنه مامانم 😔

و اينكه انقدر بي خيال شده و هي از سرش وا ميكنه و ميندازه گردن مامانم هم خودش مقصره هم مادر من كه مدام سفارش ميكنه و ميگه تو به من زنگ بزن خبر بده. يعني رسما من اين وسط حرف و نظرم مهم نيست

خدايا مرسي ❤️
فقط میتونم بگم خوش بحالت که حاملگیت ایقد برای خودت و همسرت خاصه که با کوچکترین دردی انتظارت اینه خیل ...

چي بگم 😔

حالا جدا از اين بحث خطرناك نيست من هنوز كمي پهلوم درد داره؟؟؟ از ديشب بهترم البته 

طبيعيه اين درد مونده؟؟؟ يا نه؟ ميترسم كمي 

خدايا مرسي ❤️
اون خيلي دير به دير مريض ميشه ولي من هركاري ازم بربياد انجام ميدم كاري كه واقعا مربوط به دردش باشه. ...

عزیزم خیلی وابسته ای

من مشاور خانواده م از حرفم ناراحت نشو

اینکه اینقدر شدید و عمیق احساس میکنی باید مراقبت باشه اصلا خوب نیست.

این نشون میده ب بلوغ عاطفی کافی نرسیدی

اینکه بخواد از سر خودش وا کنه اونم خوب نیست ولی چون نزدیک مادرت هستین این چیزا پیش میاد

بخاطر همین بعد از ازدواج اصلا خوب نیست کنار خانواده ها زندگی کرد.

چه خانواده شوهر چه خانواده زن

چي بگم 😔 حالا جدا از اين بحث خطرناك نيست من هنوز كمي پهلوم درد داره؟؟؟ از ديشب بهترم البته  ...

نه عزیزم گفتم که خیلی عادیه موقعه عصبانیت حرص و ناراحتی آدم دلش تیر میکشه میسوزه یا عضلاتش میگیره باید خودتو آروم کنی دکتر که کاری نمیکنه برااین دردای ساده اگه خونریزی یا انقباض باشه خطرناکه و باید بری دکتر

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز