2789
عنوان

قهر كردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
عزیزم خیلی وابسته ای من مشاور خانواده م از حرفم ناراحت نشو اینکه اینقدر شدید و عمیق احساس میکنی با ...

نه ناراحت نميشم 

اره كلا به خونواده م هم وابسته ام. ميدونم 😔

همش به خودم ميگم كه محكمم ولي بازم دفعه بعدي و اتفاق بعدي مخصوصا توي ناراحتي و عصبانيت تمام انتظاراتم برميگرده. 

خدايا مرسي ❤️
٢٤ شوهرم ٢٩ بابا شايد ما اصلا تو يه ساختمون نبوديم. اون مرقع چيكار ميخواست بكنه؟ بايد بتونه مواظبم ...

کار مفید یعنی چی؟؟

شما یهویی یه جات درد میاد

اگه شوهرت دکتر هم باشه  نمیدونه چیکار کنه

شوهر شما هم که آدم معمولی هست و چیزی از بدن یه زن نمیدونه و زنگ میزنه به یه بزرگتر که مادرتون باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يعني واقعا همه مردا همينطورن؟؟؟ كسي بلد نيست كاري بكنه يا سريع دكتر ببره؟  دكتر رفتن رو هم معم ...

خب مادرت پرستاره برای چی ببرتت دکتر؟ من خالم پرستاره بچه ها مریض میشن یا خودم معمولا ازش نظر میخوام ببینم لازمه برم دکتر یا نه هر دردی رو که ادم دکتر نمیره دختر

نک دختری؟

خب مادرت پرستاره برای چی ببرتت دکتر؟ من خالم پرستاره بچه ها مریض میشن یا خودم معمولا ازش نظر میخوام ...

نه يه خواهرم دارم 

اگه پرستار نبود چي؟؟؟ نبايد احساس مسئوليت كنه ؟ 😔

خدايا مرسي ❤️
نه يه خواهرم دارم  اگه پرستار نبود چي؟؟؟ نبايد احساس مسئوليت كنه ؟ 😔

میدونی همسرت منو یاد یکی از آشناهامون انداخت که همه چیزو به مادرزنش گزارش میده 55 سالشه درست نشده حرص نخور بعضیا اینجوری هستن حالا شوهر من به مادرش هر روز گزارش میده فقط شانس اوردم مادرش زن خوب و محترمیه

اگر مادرت پرستار نبود شاید زنگ نمیزد همسرت 

زنده باشن پدر و مادرت احساس کردم تک دختر یا تک فرزندی خیلی نازت رو کشیدن که حالا از همسرت توقع داری 

میدونی همسرت منو یاد یکی از آشناهامون انداخت که همه چیزو به مادرزنش گزارش میده 55 سالشه درست نشده حر ...

اين فقط مريض ميشم گزارش ميده گند ميزنه به اعصابم 

تازه شكايتم ميكنم از نظر خودش كارش منطقي بوده 

مرسي عزيزم هم چنين 

خدايا مرسي ❤️