2821
2789
عنوان

قهر كردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست

والا من از درد بمیرم جلوش ریلکس به زندگیش میرسه فوقش بگه آخی نه هول میشه نه کاری میکنه برام خداییش همسرت مهربونه و نگرانته غلط کردم رو برای مواقعه جدیتر بذار غرور همسرتو بخاطر بچه بازی زیرپا نذار برگرد خونت

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
چند سالتونه؟ شوهرت پزشک نیست که بفهمه دردت چیه و خیلی هم مهربونه که زنگ میزنه به مامانت....

٢٤ شوهرم ٢٩

بابا شايد ما اصلا تو يه ساختمون نبوديم. اون مرقع چيكار ميخواست بكنه؟ بايد بتونه مواظبم باشه خب 

به قران منم نميخوام دعوا كنم ولي بدجور ميره رو اعصابم 

همشم ميگه تو مريض ميشي با من لج ميكني در صورتي كه من فقط حرص ميخورم از اينكه همش دور خودش ميچرخه

عملا هيچكار مفيدي نميكنه 

خدايا مرسي ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گریه کردی سمت چپت درد گرفت؟ بعد به اون گفتی وظیفه کاری کنه؟😟 بخدا شوهر من جای شوهرت بود نیم ساعت م ...

اره انقدر حرص خوردم باردارم سمت چپ شكمم داشت سوراخ ميشد انگار. بخدا خنده دار نيست 😔

اعصابم خورد ميشه كه كاري نميتونه انجام بده. همش يك سره وصله به مامان من. مامانمم هي ميگه چيزي شد زنگ بزن اينم از خدا خواسته از سر خودش وا ميكنه 

خدايا مرسي ❤️

خیلی تند میری،از چیز کوچیک دردسر میسازی سیاست داشته باش...یه جوش کوجیک هم دست کاری بشه میشه اکنه .شاید الان توان مالی نداره برا بیرون رفتن .خوب برا دل دردت زنگ زده مادرت چکسی از این بهتر وقتی خودش هیچ درکی و درمانی براش نداره منظورت این بود که جرا دکتر نبردت؟

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
عزیزم خودت عصبی میشی ب اون ربطی نداره اون عصبی نمیکنه ظاهرا که رفتار بدی نداره و شما زیادی استانه ت ...

شايد باردارم حساس شدم نميدونم 😔

خدايا مرسي ❤️
خیلی تند میری،از چیز کوچیک دردسر میسازی سیاست داشته باش...یه جوش کوجیک هم دست کاری بشه میشه اکنه .شا ...

اره خب مگه مرداي ديگه چيكار ميكنن؟؟؟ همه به مادر زنشون زنگ ميزنن؟؟؟ 

خدايا مرسي ❤️
والا من از درد بمیرم جلوش ریلکس به زندگیش میرسه فوقش بگه آخی نه هول میشه نه کاری میکنه برام خداییش ه ...

همينطوري خودم برگردم؟؟؟ م بهش گفتم زنگ نزن وگرنه ميرم همونجا مي مونم. 

خدايا مرسي ❤️
اره انقدر حرص خوردم باردارم سمت چپ شكمم داشت سوراخ ميشد انگار. بخدا خنده دار نيست 😔 اعصابم خورد مي ...

عزیزم شما همسرت حرص بخوره سمت چپ شکم ش درد بگیره عملا براش چکار میکنی؟؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اره خب مگه مرداي ديگه چيكار ميكنن؟؟؟ همه به مادر زنشون زنگ ميزنن؟؟؟ 

نه به هیشکی زنگ نمیزنن کار خاصی هم نمیکنن میگن استراحت کن تا خوب شی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
جسارتا شما تو روى همسرتون گريه ميكنيد همسرتون واكنش خاصى نشون نميده؟(چون خودتون گفتيد گريه كردم) يه ...

گريه م به خاطر بحث اولم بود كه همسرم سعي ميكرد بگه حق با توئه و گريه نكن. 

خوشبختانه به اين موضوع واكنش نشون ميده 

فقط وقتي مريض مبشم دور خودش ميچرخه كاري بلد نيست

خدايا مرسي ❤️
عزیزم شما همسرت حرص بخوره سمت چپ شکم ش درد بگیره عملا براش چکار میکنی؟؟؟

همسرم مگه حامله ست؟؟؟ خب طبيعتا ادم بايد بيشتر مواظب باردارا باشه خداقل يه كاري بلد باشه اينجور مواقع انجام بده

خدايا مرسي ❤️

😐 خواهرگلم اینم شد موضوع دعوا و قهر اخه؟

منم هروقت مشکل داشته باشم با ماشین میارتم خونه مامانم و میره😂اتفاقا بهترم هست هیشکی اندازه مامان ناز بچشو نمیکشه😍

شما هم برو سر خونت و سخت نگیررر

عـاشقِ دو نـفـرم ، چـون سـه نَـفَــرسـت خـونـوادم😍